Redactia.ro
Home » TV » Florin Răduță a ajuns de urgență în sala de operații! Detalii de ultimă oră despre starea câștigătorului X Factor

Florin Răduță a ajuns de urgență în sala de operații! Detalii de ultimă oră despre starea câștigătorului X Factor

Este vestea momentului! Florin Răduță a ajuns de urgență în sala de operații! Iată care sunt detaliile de ultimă oră despre starea de sănătate a câștigătorului X Factor.

Vestea că Florin Răduță are mari probleme de sănătate a căzut ca un fulger! Câștigătorul X Factor a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni din București, unde a ajuns direct în sala de operații. Înainte de intervenția chirurgicală, artistul a postat un InstaStory în care le-a povestit fanilor cum se simte.

Florin Răduță, ajuns de urgență în sala de operații

După dezvăluirile cutremurătoare pe care Florin Răduță le-a făcut privind problemele de sănătate cu care se confruntă, recent câștigătorul X Factor a postat pe InstaStory scurte video-uri prin care a povestit că va suferi o intervenție chirurgicală, fiind internat de urgență la Spitalul Fundeni din București.

Artistul pare a se afla într-o stare euforică, cel mai probabil cauzată de anestezie. Tânărul le-a mărturisit urmăritorilor că se simte bine.

Din ultimele informații, acesta se află în aceste momente, încă, în operație.

Diagnostic crunt pentru Florin Răduța

Florin Răduță a fost depisat cu o tumoare la stomac. În urma aflării acestui diagnostic crunt, câștigătorul X Factor a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, menționând totodată că problemele de sănătate pe care le are sunt extrem de grave.

Fanii au reacționat imediat! Artistul a primit mii de mesaje de susținere din partea urmăritorilor săi, care i-au urat să se facă bine cât de repede și că îi sunt alături.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis contează enorm, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și toate sfaturile. Cu siguranță o să mă fac bine și Dumnezeu va fi cu mine și o să mă fac bine”, le-a spus Florin Răduță fanilor.

Mărturia dureroasă făcută de Florin Răduța, câștigătorul X Factor

Așadar, Florin Răduţă suferă din cauza unor grave probleme de sănătate. Câștigătorul X Factor suferă de o tumoare la stomac. Tânărul a mai dezvăluit că a suferit două preinfarcturi în aceeași zi.

“În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legata de sanatatea mea pentru ca nu m-am simțit capabil sa vorbesc despre asta… dar datorita mesajelor voastre o sa fac asta… Am făcut mai multe investigatii la stomac si…vestea care a căzut ca din cer pentru mine si pentru ai mei a fost ca mi-au găsit o tumoare/ un polip din care trebuie luata biopsie ca sa vadă dacă este canceros…. 

De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am incercat sa nu vorbesc despre asta si nu ma gândesc prea mult ca să nu ma consum…

Joi dimineață urmează sa fiu internat la Fundeni la acel profesor pe care îl cautam, ca sa poată fi prelevata biopsia si sa vada cu camera ce se intampla. 

Sunt stresat ca ultima data când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generala. Sper sa decurga bine. Ceea ce nu am spus și mi-a arat ca trebuie sa fac ceva neaparat a fost ca dupa acel soc anafilactic in luna mai pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac am suferit doua preinfarcturi in aceeași zi (de aceea nu mai vedeam,nu mai puteam sa respir s.a) dupa care am reușit cu greu sa ma pun pe picioare din luna mai… 

Nu cunosc motivul pentru care se intampla toate astea, desi sunt atat de obosit, extenuat…dar stiu ca Dumnezeu este lângă mine! Vreau sa fac tot ce este necesar ca sa se termine cu bine indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale.

S-au făcut 7 luni în care nu reușesc sa mananc cum trebuie, sa dorm cum trebuie, sa ma bucur de ceea ce se intampla în jurul meu. Fara sa am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme.

Si simt sa zic asta:  Nu știu cât de mult s-a văzut cata munca, efortul și sacrificiile pe care le-am depus în toate aspectele vieții mele, în special în muzica… Dar va spun acum: ca în orice a contat pentru mine am dat tot ce am avut mai bun fara sa vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoista si cu o dragostea nemărginită fata de oameni, Dumnezeu și fata de muzica”, este mărturia dureroasă făcută fanilor de pe Instagram de către câştigătorul sezonului 5 X Factor.

Etichete: