Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, cât pe ce să fie atacat în timpul unei petreceri în Munchen. Petrecerea s-a terminat groaznic

Florin Salam, cât pe ce să fie atacat în timpul unei petreceri în Munchen. Petrecerea s-a terminat groaznic

Petrecere cu scandal la Munchen pentru Florin Salam! Manelistul a fost la un pas să fie grav rănit de unul dintre invitați, după ce au început să se certe. La un moment dat, unul dintre bărbați a scos un cuțit, iar cântărețul a fost la un pas să fie atacat. Totul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale în mediul online. După acest episod scandalos, unul dintre martori a povestit cum s-a întâmplat totul.

Florin Salam, cât pe ce să fie atacat în timpul unei petreceri în Munchen. Petrecerea s-a terminat groaznic

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți și celebri cântăreți de manele din țara noastră. Oriunde merge face show, iar oamenii plătesc sume importante pentru a-l avea ca invitat la petrecerile lor. În lumea în care activează însă, există și unele momente tensionate, iar repercursiunile pot fi deosebit de grave. Un asemenea episod a avut loc recent la Munchen, unde artisul putea să fie grav rănit.

Mai exact, Florin a ajuns în Germania pentru a cânta la o petrecere. Deşi toată lumea se aştepta ca seara să fie una plină de distracţie, la un moment dat a izbucnit un scandal de proporţii între mai mulţi bărbaţi prezenţi la petrecere. Cearta a pornit de nicăieri, iar spiritele s-au aprins extrem de repede.

De la o discuție aprinsă la o bătaie în adevăratul sens al cuvântului a mai fost doar un pas, iar ceilalți invitați nu au putut să se ferească și să încerce să scape nevătămați. Totul a căpătat însă o întorsătură neașteptată în momentul în care unul dintre scandalagii a scos un cuțit, cu care voia să se apere. Florin Salam se afla chiar în apropierea lui, iar filmarea apărută în mediul online de la petrecere arată că a fost la un pas să fie rănit.

Potrivit publicației cancan.ro, bărbatul înarmat ar fi un prieten de-al lui Perian de la Târgoviște, care l-a lovit cu un pumn pe un alt invitat prezent la petrecere. Cei doi s-au aprins rapid, , iar totul a degenerat într-un scandal violent.

Florin Salam se afla în momentul acela chiar în direcția în care persoana cu cuțitul voia să atace. Manelistul era însă înconjurat în acel moment de mai mulți bărbați, printre care și gărzile sale de corp. A fost apărat, iar în cel mai scurt timp a fost și scos din încăperea unde scandalul era în plină desfășurare.

Deoarece exista riscul ca artistul de muzică de petrecere să fie rănit, a părăsit petrecerea, care s-a și încheiat în acel moment. Totul a fost însă filmat, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante. Se poate observa clar cum Florin Salam era chiar în direcția în care bărbatul a atacat cu cuțitul. Dacă nu ar fi fost gărzile sale de corp, ar fi avut loc o mare tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: