Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, din nou probleme de sănătate. Chiar Betty le-a spus tuturor: ”Se întâmplă să-ți fie rău…”

Florin Salam, din nou probleme de sănătate. Chiar Betty le-a spus tuturor: ”Se întâmplă să-ți fie rău…”

GALERIE FOTO (2)

Betty și Florin Salam trebuiau să urce pe scenă împreuă și să-și susțină momentul. Din păcate, cântăreața a cântat de una singură, la ultimul ei concert, iar la un moment dat, a urcat pe scenă și Tzanca Uraganu. Asta ca fanii ei să nu-i simtă lipsa lui Florin Salam. Ce s-a întâmplat cu ”regele manelelor”?!

Florin Salam, din nou probleme de sănătate

Florin Salam s-a confruntat, acum ceva vreme, cu probleme de sănătate din cauza coronavirusului. Acesta a stat internat câteva zile bune, căci a fost sub atenta supraveghere a medicilor. S-a și zvonit că Florin Salam nu mai este în viață, zvon care a creat o adevărată isterie în toată țara. Din fericire, s-a dovedit a fi neadevărat, pentru că manelistul a ieșit și a spus întregul adevăr. În cele din urmă, Salam s-a vindecata de COVID-19 și a fost externat din spital.

Ei bine, la câteva săptămâni după ce a fost internat cu COVID-19, se pare că manelistul s-a mai confruntat cu câteva probleme de sănătate, după cum a spus chiar fiica lui, Betty. Cântăreața urma să susțină un concert alături de tatăl ei, însă a fost nevoită să urce pe scenă singură. La un moment dat și-a făcut apariția și Tzanca Uraganu, care nu a lăsat-o la greu pe Betty Stoian. Artista a povestit totul pe pagina ei de Instagram, fiind și nemulțumită că nu și-a primit banii pe spectacol.

Acuzațiile făcute de Betty Stoian

Betty nu a fost plătită, în urma acelui concert. Cântăreața a făcut totul public, pe contul ei de Instagram, unde a spus și de ce nu a fost prezent tatăl ei. „Aviz patronului la care s-a ținut concertul de sâmbătă seara. Din respect pentru public am urcat pe scenă. Am ținut cont fiindcă tatăl meu nu a fost prezent deoarece a avut o mică problemă de sănătate în ziua respectivă și am fost obligată să îmi fac datoria. Deoarece publicul era deja așezat la mese, m-am decis pe moment, atunci când v-am văzut pe voi, să intru, să cânt și să duc până la capăt ce am început. Să nu existe nemulțumiri din partea nimănui. Ținând cont că momentul trebuia să fie cu mine și cu tatăl meu, dar sănătatea este pe primul loc și se întâmplă să îți fie rău în zile importante, Andrei Velcu (Tzancă Uraganu) a fost alături de mine și a ținut cont de tatăl meu și de toată familia noastră (nefiind plătit). A venit pur și simplu din respect. Acum, mă întreb, oare dacă nu veneam nici eu și nu era nici Tzancă Uraganu, oare ce ascultați voi toți toată seara? Oricum show-ul nu a durat mult, tocmai din această cauză, totul a mers pe dos acolo”, a scris Betty Stoian pe pagina sa de Instagram.

„Da, ne asumăm că tatăl meu nu a fost acolo, iar voi regretați cel mai mult. Dar haideți să fim realiști, să vă puneți și în locul lui și să îl înțelegeți. Nu a fost să fie momentul ăsta special, între mine și el, pe scenă în ziua respectivă. Poate că nimic nu-i întâmplător și poate nu merita ca eu și tatăl meu să facem primul nostru concert acolo”, a mai scris Betty.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: