Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele! Primele imagini de la nuntă

Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele! Primele imagini de la nuntă

GALERIE FOTO (2)

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit! Marele eveniment a avut loc zilele trecute și a fost ținut de parte de ochii presei. Abia acum a apărut prima imagine de la eveniment. Se vede pe fața loc cât de fericiti sunt!

Florin Salam și Roxana Dobre au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă

Marele și așteptatul eveniment a avut loc! Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele în fața ofițerului de strae civilă. Proaspeții însurăței au ținut evenimentul în mare secret. Roxana Dobre a fost cea care a publicat prima imagine pe contul său de instagram. Frumoasa mireasă a ales o rochie albă în bretele cu un decolteu generos. Artistul a ales să poarte pentru ziua cea mare o ținută all black foarte elegantă, pe care a asortat-o cu accesorii exclusiviste.

Ce spunea Roxana Dobre în urmă cu puțin timp despre nunta sa

Roxana Dobre aștepta de mult momentul în care să devină pe deplin doamna Stoian. Ea a declarat în urmă cu ceva timp că își dorește un eveniment discret, în familie și cu câțiva prieteni apropiați, cu toate că mulți au spus că ziua cea mare v-a fi sărbătorită într-o locație de lux din afara României.

Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante și sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică cu câteva cupluri lângă noi și așa cochetă cum ne place mie și soțului meu. Avem două perechi de nași.

Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar, din păcate, nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva.„, a declarat Roxana Dobre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini