Redactia.ro
Home » TV » Florin Zamfirescu și-a luat adio de la public și scenă! Cum arată viața actorului, la 72 de ani: “Am revenit la obiceiuri din copilărie”

Florin Zamfirescu și-a luat adio de la public și scenă! Cum arată viața actorului, la 72 de ani: “Am revenit la obiceiuri din copilărie”

GALERIE FOTO (4) De ce a ajuns Florin Zamfirescu la spital? Actorul face dezvăluiri sincere despre starea sa de sănătate

Florin Zamfirescu și-a luat adio de la public și scenă, iar actorul a declarat că decizia a fost una bună. Iată cum arată viața actorului, la 72 de ani, departe de agitația cotidiană. 

Actorul Florin Zamfirescu a considerat că actoria, meseria pe care a îmbrățișat-o cu mare drag, trebuie să aibă și un sfârşit. Mai mult, nu crede în moartea pe scenă.

Florin Zamfirescu, adio de la public și scenă! Cum arată viața actorului, la 72 de ani

„E foarte bună viața după ce m-am retras. Am avut posibilitatea să mă retrag, pentru că socotesc că orice meserie are o limită și nu e bine s-o practici până la capăt. Eu nu cred în moartea pe scenă. Nu cred că publicul vine la teatru să te vadă pe tine murind acolo. (…) Eu sunt mai normal, mai om.”, este mărturisirea făcută de Florin Zamfirescu, la Antena Stars.

Îndrăgitul actor spune că nu i-a fost deloc uşor să accepte că de acum are nevoie de linişte, departe de scenă.

Însă, din fericire, a descoperit noi activităţi de care se bucură zilnic în compania soţiei sale, Daciana Toma, cea cu care a ales să trăiască viața departe de agitația orașului.

„Nu e ușor să te retragi. În primul rând, ți-e ție greu și în al doilea rând, te întreabă lumea de ce te-ai retras. (…) M-am retras într-o casă pe care am făcut-o eu, cu soția mea actuală, care e o fată minunată, și mă simt foarte bine. Am revenit la obiceiurile din copilărie. Am o grădinuță cu roșii, câte un pom din fiecare, prun, măr”, a explicat Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu, momente grele în pandemie: „Am sentimentul unei puşcării”

Și chiar dacă a ales o viață departe de scenă și agitația orașului, Florin Zamfirescu a fost unul dintre cei mai vocali actori privind pandemia. Îndrăgitul actor a mărturisit, la început de pandemie, cât de greu a suportat restricţiile.

„Am sentimentul unei puşcării. Toţi suntem într-o puşcărie în care trebuie să executăm indicaţii şi ordine. Oameni care s-au certat cu legea şi sunt acolo pentru vreo vină trebuie să asculte de cei care le sunt superiori. Numai că noi nu suntem într-o puşcărie. Suntem în România. Nu ştiam că România este vreo puşcărie. Ni se dau directive şi dispoziţii care ne distrug. Oamenii se revoltă.

Eu stau şi meditez dacă o mână de oameni, prin tehnologie, pot stăpâni un popor. Cu arme speciale, cu psihoză în masă… dacă pot stăpâni un popor. Pentru că la un moment dat poporul îşi arată forţa. Sunt atât de analfabeţi cei care ne conduc. Cum ne-am potcovit noi cu atâţia proşti şi smintiţi acolo în vârf? Au şi mândria de a conduce, de a fi ascultaţi. Nu se uită peste gard. Ce se întâmplă în Suedia? Oamenii sunt lăsaţi în pace” a declarat Florin Zamfirescu, la România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: