Redactia.ro
Home » Știri » Formula secretă a românului care a câștigat la Loto de 14 ori! Ștefan a respectat cu strictețe șase pași

Formula secretă a românului care a câștigat la Loto de 14 ori! Ștefan a respectat cu strictețe șase pași

bilet loto

Fiecare dintre noi s-a gândit, de ce să nu recunoaștem, cum ar fi dacă ar câștiga la Loto și ar deveni peste noapte mai bogat, fără prea mult efort. Șansele de a nimeri toate numerele și de a ajunge la premiul cel mare sunt unele destul de reduse, însă un matematician dezvăluie regulile de care trebuie să ținem cont dacă dorim ca acestea să crească semnificativ.

Cum a reușit Ștefan Mendel să câștige la Loto de 14 ori

Ștefan Mendel este un matematician cu origini românești care duce o viață lipsită de griji. Datorită calculelor și strategiei sale a reușit să câștige nu o dată, nu de două ori, ci de 14 ori la Loto. El a dorit să împărtășească și altora o parte dintre secretele care l-au ajutat să ajungă, de atât de multe ori, la premiul cel mare.

Ștefan Mendel a precizat că există șase pași foarte importanți pe care trebuie să-i respecte jucătorii dacă doresc să aibă o șansă de a se îmbogăți. Desigur, norocul nu este exclus din ecuație, deși nu este, nici pe departe, cel mai important.

Cei șase pași care i-au adus lui Ștefan de 14 ori succesul la Loto

1. Calculează numărul total al combinațiilor posibile. Spre exemplu, pentru a alege 6 numere corecte de la 1 la 40 există 3.838.380 de combinații posibile.

2. Găsește loteriile unde premiul cel mare este de trei ori sau mai mult peste numărul de combinații posibile.

3. Trebuie să ai suficienți bani ca să joci toate combinațiile posibile. Mandel a atras 2.524 de persoane care să participe la schema lui.

4. Printează milioane de bilete de loterie, câte unul pentru fiecare combinație posibilă. Acum această procedură este ilegală, dar biletele pot fi cumpărate de la agențiile loto.

5. Înregistrează biletele cu numerele alese (pentru fiecare combinație în parte) la mai multe agenții loto autorizate.

6. Revendică-ți premiul și nu uita să plătești toate taxele la stat, dar și investitorii care au contribuit la schema ta de câștig. Spre exemplu, Mandel a rămas cu doar 97.000 de dolari după ce a reușit să obțină 1,3 milioane de dolari în anul 1987.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini