Redactia.ro
Home » Sport » Fosta iubită a lui Diego Maradona, în lacrimi! Rocio nu a fost lăsată să îl vadă pe Diego

Fosta iubită a lui Diego Maradona, în lacrimi! Rocio nu a fost lăsată să îl vadă pe Diego

Vestea morții fostului fotbalist argentinian i-a luat prin surprindere atât pe împătimiții sportului, cât și pe apropiații acestuia. Fosta parteneră a lui Maradona a ajuns în această dimineață la Casa Rosada pentru a-și lua rămas-bun, dar nu a fost lăsată. 

 

Fosta iubită a lui Maradona, în lacrimi!

Fanii au acuzat-o de multe ori pe fosta iubită a lui Diego Maradona, Rocio Oliva, că ar fi cauza problemelor psihice pe care fotbalistul le avea. Maradona și Rocio s-au despărți în anul 2018 și nu și-au mai vorbit niciodată de atunci.

„De cand m-am despartit de el, nu am mai vorbit niciodata. Atunci era un alt Diego, unul care putea vorbi! Acum nu mai e capabil”, a mărturisit Rocio Oliva, în urmă cu câteva luni.

Însă, fosta iubită a lui Maradona a lăsat ranchiuna deoparte și s-a îndreptat spre Casa Rosada, locul unde este trupul neînsuflețit al fostului fotbalist. Rocio a fost să își ia rămas-bun de la fostul fotbalist, imediat ce a primit vestea morții.

Rocio Oliva a așteptat câteva minute pentru a primi autorizația de a intra în casa guvernamentală, însă, aceasta nu ar fi primit niciun răspuns. Însă, fosta iubită a fotbalistului nu s-a dat bătută și a ripostat. Femeia a decis să coboare din mașină și să meargă direct la ușa casei. Oficialii de acolo nu au lăsat-o să intre și i-au transmis că va avea acces în interior peste trei ore, când le va fi permis accesul și altor persoane.

,,Mi-au zis să vin la ora 7am cu restul celorlalți”, a declarat Rocio Oliva, fostă jucătoare de fotbal feminin.

Diego Maradona și Rocio Olivaau fost împreună timp de șase ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2012 și au decis să se logodească în anul 2014. Însă,au ajuns să se despartă în anul 2018. Între cei doi era o diferență de vârstă de 30 de ani.

Ultima iubită a lui Maradona este îndurerată de pierderea fotbalistului, considerat de unii drept cel mai bun fotbalist din istorie. ,,Nu cred, nu îmi vine să cred. M-a iubit foarte mult. M-a învățat multe despre viață”, a declarat Rocio Oliva, potrivit gsp.ro.

 

Maradona a avut o viață amoroasă agitată

Relația lui Maradona și a fostei jucătoare de fotbal feminin a fost una plină de conflicte, despărțiri și împăcări.

În ciuda conflictelor, Rocio a menționat că povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul fotbalist argentinian a fost una frumoasă. „Îmi vin în minte toate amintirile frumoase pe care le-am avut. Tot ce am trăit cu Diego a fost frumos”, a declarat aceasta pentru presa din Argentina.

Diego Maradona a fost căsătorit cu Claudia Villafane pe care a considerat-o și femeia vieții sale. Potrivit Mediafax, căsătoria cu producătoarea Claudia Villafane a fost una spectaculoasă. Marele fotbalist argentinian povestea, în urmă cu ceva timp, că s-a îndrăgostit de Claudia la prima vedere și o considera o femeie mai puțin romantică, dar senzuală, fiind atras, după cum chiar regretatul fotbalist declara, de posteriorul ei. Maradona i-a dăruit Claudiei două fete, Dalma și Giannina.

Marele fotbalist a avut 8 copii recunoscuți cu 7 femei diferite. Mai mult, fostul fotbalist a avut o relație și cu Veronica Ojeda, căreia i-a dăruit un băiat, Diego Fernando.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: