Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a Prinţului Harry, declarații despre experința sa din relație. Florence St George se simte norocoasă că a încheiat relația

Fosta iubită a Prinţului Harry, declarații despre experința sa din relație. Florence St George se simte norocoasă că a încheiat relația

Modelul Florence St George, care a fost împreună cu Prințul Harry în 2011, tocmai a vorbit despre relație spunând că se simte norocoasă că a fost atât de scurtă. Vedeta a povestit că din această relație a rămas cu frică de camere și anxietate.

Ce spune Florence St George despre relația sa din trecut cu Prințul Harry

Se pare că Harry și Florence s-au întâlnit doar câteva luni, dar chiar și asta a fost mult atunci când a fost vorba de a fi în centrul atenției în mod constant.

O poveste nouă apărea aproape în fiecare zi în presă, prietenii mei de la școală erau interogați și erau fotografi în fața ușii mele din față. Îmi scot pălăria în fața acelor oameni care pot face față acestui stil de viață, dar știam că nu pot. Deși a fost trist la acea vreme, mă simt norocoasă că relația a fost de scurtă durată.”,a declarat Florence St George.

Nu este prima dată când Florence vorbește despre cum a fost să te întâlnești cu Harry, spunând pentru Times în 2020: „Când am văzut timp de cinci, șase, șapte zile – am fost împreună puțin mai mult decât atât, dar așa mult timp am apărut în presă – cum a fost să fiu sub acest focus, mi s-a părut cu adevărat terifiant și am luat destul de repede decizia că nu era lucrul potrivit pentru mine.

Ea a adăugat că a fi în centrul atenției atât de intens în timpul relației a lăsat-o  cu o teamă totală de cameră și anxietate. Modelul este căsătorit cu Henry St George, vicepreședintele Grand Bahama Port Authority, din 2013. Cuplul are doi copii, o fiică pe nume Iris, de 5 ani, și un fiu pe nume Jimmy, de 3 ani, potrivit cosmopolitan.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: