Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soţie a lui Adrian Mutu, decizie după ce antrenorul nu a plătit pensia alimentară. Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Mutu

Fosta soţie a lui Adrian Mutu, decizie după ce antrenorul nu a plătit pensia alimentară. Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Mutu

Fosta soţie a lui Adrian Mutu a luat decizia după ce antrenorul nu a plătit pensia alimentară a copilului. Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu.

Fosta soţie a lui Adrian Mutu cere poprire pe salariul lui antrenorului

Fosta soţie a lui Adrian Mutu, decizie după ce antrenorul nu a plătit pensia alimentară. Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Mutu Adrian Mutu (43 de ani) și Alexandra Dinu (41 de ani) au format un cuplu timp de 3 ani, dintre care 2 au fost de căsnicie.

Adrian Mutu nu a plătit fostei soţii pensia alimentară pentru fiul lor

Din relația lor a rezultat un fiu, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani. Fostul cuplu a divorțat în 2003, iar acum Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid Ulterior, antrenorul Rapid a trebuit să achite lunar o pensie alimentară în valoare de 5.000 de euro pentru fiul lor. Mutu ar fi încetat plățile în urmă cu câțiva ani, astfel adunând o datorie semnificativă.
Recent, Alexandra Dinu a solicitat în instanță poprirea veniturilor pe care Mutu le are în calitate de antrenor la Rapid și așteaptă o decizie definitivă și executorie a judecătorului, informează Fanatik. Adrian Mutu i-ar datora fostei soții o sumă de peste 100.000 de euro.
Alexandra Dinu a depus cererea de poprire pe salariul lui Adrian Mutu
Alexandra Dinu a depus cererea de poprire la Judecătoria Buftea, pe 8 aprilie. Clubul Rapid este implicat în proces în calitate de terț poprit. Actrița poate solicita să încaseze până la 50% din salariul lunar al antrenorului, conform sursei citate.

Salariul lui Adrian Mutu

Salariul de bază al acestuia este de 10.000 de euro, la care se adaugă primele de rezultat și de obiectiv. Pe plan sportiv, lucrurile merg excelent pentru Adrian Mutu. Are 5 victorii în 5 meciuri ca antrenor principal la Rapid, rezultate care au dus formația pe primul loc în play-out.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram”, a declarat Adrian Mutu în noiembrie 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.
„N-am stat prea mult pe gânduri. Aveam energia aia a tinereții, pe repede înainte, atât eu, cât și ea. A fost o relație scurtă, de aproape 3 ani, din care a ieșit acest minunat băiat de care suntem bucuroși și mândri. Uitându-mă înapoi, cred că la vârsta aia un băiat trebuie să-și trăiască viața”, a continuat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: