Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, declarații de necrezut despre sfârșitul căsniciei lor

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, declarații de necrezut despre sfârșitul căsniciei lor

Despărțirea dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a uluit pe toată lumea, mai ales că cei doi au făcut eforturi foarte mari să-și construiască o imagine foarte bună a familiei lor în mediul public. Până nu de mult erau un model pentru toată lumea, însă acum sunt protagoniștii unui scandal care-i pune într-o ipostază foarte dificilă. Pe lângă problemele pe care le au în cuplu, fosta parteneră a antrenorului de fotbal, Mariana P., a făcut o serie de declarații de necrezut despre căsnicia lor. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au început povestea de dragoste în 2008, an în care și-au jurat iubire veșnică în fața lumii și a divinității. Împreună au reușit să realizeze lucruri extraordinare, iar eforturile lor s-au reflectat atât în averea impresionantă pe care au agonisit-o, cât și în evoluția copiilor, deoarece fiecare dintre ei excelează în ceea ce face. Au fost mereu o familie de învingători, dar în cele din urmă totul a ajuns la final.

În ultimele luni, zvonurile despre divorț și infidelitatea antrenorului de fotbal nu au încetat să apară, dar Anamaria a continuat să se încreadă în bărbatul pe care l-a ales să-i fie aproape până la finalul vieții. L-a apărat și l-a susținut, dar în momentul în care dovezile despre relația sa extraconjugală au devenit publice, nu a putut decât să accepte situația. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca impresara să primească o asemenea lovitură tocmai de la cel pe care l-a iubit atât de mult, însă acum singura sa opțiune a fost să rămână puternică și cu capul sus.

Laurențiu Reghecampf nu i-a fost fidel Aneimaria Prodan încă de la începutul relației

Odată cu începutul acestui scandal, au ieșit la suprafață diferite aspecte despre mariajul lor. Unul este legat de începutul relației dintre ei, moment în care Laurențiu Reghecampf era încă căsătorit cu Mariana P. Cea care a vorbit despre aceste lucruri a fost chiar fosta soție a antrenorului, care a povestit cum legătura sa cu acesta a continuat chiar și atunci când el era deja căsătorit cu Anamaria.

„ Ce-a făcut ea am făcut şi eu! […] Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America.”, a povestit aceasta pentru la Acasă TV.

Fosta soție a lui Reghecampf vrea să o rănească pe Anamaria Prodan

Toate aceste declarații sunt șocante, mai ales că vin la mai bine de 13 ani din momentul în care Laurențiu și Mariana au divorțat. Motivul pentru care lucrurile se întâmplă tocmai acum a fost dezvăluit de fosta soție a antrenorului, și anume că intenționează să o rănească pe Anamaria. Din câte se pare, când impresara și-a început relația cu tatăl lui Bebeto, situația nu era încă încheiată între el și Mariana. Totul a culminat cu momentul în care fiica Ionelei Prodan a rămas însărcinată, iar Reghecampf nu a mai avut altă opțiune decât să divorțeze și să se recăsătorească.

„Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu. Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. […] A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. […] Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria Prodan este însărcinată.”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: