Redactia.ro
Home » Știri » Fosta soție a lui Vladimir Putin, detalii nebănuite despre liderul rus. Decizia luată când s-a născut primul copil: ”Am plâns o zi întreagă”

Fosta soție a lui Vladimir Putin, detalii nebănuite despre liderul rus. Decizia luată când s-a născut primul copil: ”Am plâns o zi întreagă”

GALERIE FOTO (3)

Numele lui Vladimir Putin este tot mai des rostit în aceste zile. Și asta mai ales în contextul în care un simplu semnal din partea liderului de la Kremlin ar putea da undă verde Rusiei să invadeze Ucraina. Însă Putin reușește să ascundă sub un chip extrem de serios orice intenție sau detaliu, așa cum face și cu aspectele despre viața sa de dincolo de deciziile politice. Însă iată ce scoate la iveală chiar fosta soție a lui Putin.

Despre viața personală a lui Vladimir Putin se cunosc foarte puține lucruri, fiind un lider extrem de discret cu aspecte legate de familie, copii sau mari iubiri. Însă cea care a vorbit despre Vladimir Putin în calitate de partener de viață a fost chiar fosta sa soție, Liudmila Aleksandrova Ocheretnaia.

Fosta soție a lui Vladimir Putin, detalii nebănuite despre liderul rus. Decizia luată când s-a născut primul copil: ”Am plâns o zi întreagă”

Într-o biografie a lui Putin, din 2002, publicată în Foreign Policy, fosta soție a lui Putin a mărturisit că a născut singură primul copil al cuplului. A chemat un taxi pentru a o duce la spital pentru că soțul ei era plecat într-o călătorie de afaceri.

Tot aceasta a mărturisit că, la întoarcerea sa, Putin a ordonat ca fetița să se numească Maria, după mama liderului rus, chiar dacă dorința femeii ar fi fost ca fiica lor să primească numele de Natașa.

„Am plâns o zi întreagă. Dar apoi mi-am dat seama că nu aveam de ales și fiica mea avea să fie Maria.”, ar fi mărturisit Liudmila, după ani buni.

Însă au existat și acuzații mult mai grave la adresa liderului rus. În 2011, presa din Germania a divulgat în spațiul public informații de la agenția de spionaj din Germania de Vest BND, prin care Putin era acuzat că își lovește soția.

Soția sa Liudmila s-ar fi împrietenit cu un agent căruia i-a destăinuit că soțul o agresa și că avusese multe relații extraconjugale. Și au tot fost numeroase acuzații că Putin ar fi avut avut numeroase aventuri.

Când au divorțat Putin și Liudmila

Încă din aprilie 2008, unul dintre corespondenții Moskovski a dat informația că Putin a divorțat de Liudmila și s-a logodit cu medaliata olimpica cu aur Alina Kabaeva. Însă în cele din urmă, toată această poveste a fost infirmată. Totodată, ziarul a fost închis, potrivit Antena 3.

Abia ăn 2013, Putin și Liudmila au confirmat că mariajul lor s-a încheiat, după aproape 30 de ani de căsnicie.

„A fost decizia noastră comună. Nu-mi place publicitatea și nici să zbor alături de soțul meu în toate călătoriile lui.”, a scos la iveală o traducere a declarației de divorț, publicată de Associated Press.

Însă această declarație este puțin în contradicție cu faptul că Liudmila a povestit, în autobiografia oficială a familiei Putin, că și-a cunoscut soțul pe vremea când era însoțitoare de bord Aeroflot.

Putin și Liudmila s-au căsătorit în iulie 1983 și au împreună două fiice – Maria, născută în 1985, și Yekaterina, născută la un an distanță față de sora mai mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: