Redactia.ro
Home » TV » Fosta vedetă Antena 1 s-a căsătorit! Cine e soțul ei și unde a avut loc ceremonia

Fosta vedetă Antena 1 s-a căsătorit! Cine e soțul ei și unde a avut loc ceremonia

GALERIE FOTO (4)

A făcut parte mulți ani din echipa Antena 1, însă a dat televiziunea pe muzică. În ultimii ani, s-a axat pe cariera muzicală, dar și pe cea de familie, mai cu seamă că fusese cerută în căsătorie acum 4 ani. Ieri, Alexandra Bădoi a spus „DA!” în fața ofițerului de stare civilă.

Fosta vedetă Antena 1 s-a căsătorit

Luni, Alexandra Bădoi și alesul inimii sale au spus „DA!” în fața ofițerului de stare civilă a Sectorului 1 din Capitală. Cei doi au făcut pasul cel mare la patru ani de la cererea în căsătorie, care a avut loc în timpul unei călătorie, în Montreal.

Pentru cununia civilă, fosta prezentatoare TV a ales să poarte o rochie lungă, într-o nuanță de roz, peste care a purtat o capă de blană. Și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi în nuanța rochiei și nelipsitul buchet de mireasă, compus din trandafiri albi și floarea miresei.

Alexandra Badoi s-a casatorit
Alexandra Badoi s-a casatorit

Cine e soțul Alexandrei Bădoi

Vedeta s-a căsătorit cu Valentin Căloiu, cel care îi este manager și impresar. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au demonstrat că poți avea o relație armonioasă atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

Amintim că Alexandra Bădoi a făcut parte din echipa Observator timp de 8 ani. Ea a prezentat rubrica „Vremea” înainte să renunțe la televiziune în favoarea muzicii. Imediat după demisie, ea a participat la show-ul de televiziune „Vocea României”, unde, din păcate, nu a impresionat. Chiar și așa, nu s-a descurajat și a continuat pe drumul muzicii, lansând mai multe piese de succes. Zilele trecute, ea a mers în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a-și prezenta noua piesă, „Our Love”.

Etichete: