Redactia.ro
Home » Monden » Foștii concurenți de la Survivor și-au luat zborul către Republica Dominicană. Imagini de colecție direct din aeroport

Foștii concurenți de la Survivor și-au luat zborul către Republica Dominicană. Imagini de colecție direct din aeroport

GALERIE FOTO (8) Imagini cu foștii concurenți Survivor România

Doar două zile ne mai despart de aflarea marelui câștigător al concursului Survivor România 2023. Așa cum era de așteptat, foștii concurenți au plecat să își susțină favoriții și să petreacă mai multe zile de neuitat în republica Dominicană. Imaginile cu toți cei care au acceptat din ianuarie și până acum provocarea lansată de Pro TV au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

Ada, Bianca Patrichi, DOC, Gheboasa, Maria Lungu, Robert Moscalu, Kamara, Lucianna, Daria, Andrei Neagu, Codruța, Ionuț Iftimoaie, Alina Radi, Crina Abrudan, Alin Chirilă, Mihai Zmarandescu și Răzvan Danciu au plecat astăzi în Republica Domincană pentru a fi mai aproape de foștii lor colegi. Concurenții care speră până în ultima clipă la marele premiu nu știu în acest moment ce li se pregătește.

Imagini de colecție cu foștii concurenți Survivor România 2023

În această dimineață aproape toți cei care au participat în acest sezon la Survivor România au luat împreună un avion pentru a ajunge în Republica Dominicană. Aceștia vor petrece câteva zile susținându-și foștii colegi și încurajându-i de pe margine.

Cea care „a dat tonul” distracției pe rețelele de socializare a fost chiar Ada Dumitru, ce a postat un filmuleț pe Instagram la prima oră a dimineții. Aceasta anunța că este condusă de tatăl său la aeroport, acolo unde o așteaptă și alți foști colegi.

„Bună dimineața, este 6 dimineața, plecăm spre finala Survivor 2023. Tata ne duce la aeroport, mergem acum să o luăm și pe Bianca. Mi-am luat ugg-urile în picioare, întotdeauna confortabil și let’s go”, a spus Ada Dumitru pe Instagram Story.

S-au stins conflictele la Survivor

Chiar dacă în trecut au existat o mulțime de conflicte aprinse între concurenți, imaginile postate pe rețelele de socializare au demonstrat că mulți dintre ei s-au împăcat. Surpriza a venit din partea lui Kamara și a lui Doc, ce păreau a fi prieteni la cataramă în aeroport.

Cei doi vorbeau între ei ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce au avut parte de o mulțime de altercații de-a lungul competiției. Foștii concurenți au fost întâmpinați în Republica Dominicană de Andreea Moromete, Alexandra Porkolab și Ștefania, cele care au părăsit competiția recent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: