Redactia.ro
Home » TV » Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o. ”Copiii râdeau de mine”

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o. ”Copiii râdeau de mine”

GALERIE FOTO (4)

Fostul iubit al Biancăi drăgușanu, Tristan Tate, a trecut prin momente dificile pentru a ajunge la ceea ce are astăzi. Sportivul a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o, dar și despre felul în care l-a ajutat sărăcia.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o

Tristan Tate este unul dintre cei mai bogați bărbați din showbiz. Fostul iubi al Biancăi Drăgușanu a ajuns să aibă tot ceea ce a visat, dar nu i-a fost deloc ușor să ajungă aici. Într-un interviu acordat pentru un post de televiziune, Tristan a vorbit despre lucrurile prin carea  trecut în copilărie, dar și despre locurile de muncă pe care le-a avut până să ajungă milionar.

Sportivul a lucrat ca vânzător de ziare, bodyguard într-un club de noapte, dar a muncit chiar și într-un magazin de tip fast-foofd. Chiar dacă a muncit din greu pentru ceea ce are, Tristan a declarat că a fost fericit sărac, deși copiii râdeau des de el. Mai mult, acesta a mărturisit că în acest fel și-a găsit ambiția de a-și depăși condiția.

‘Provin dintr-o familie săracă, mama nici nu avea mașină. Ceilalți copii râdeau de mine, dar nu-mi păsa. Când ploua mergeam la școală ud. La 17 ani am început să livrez ziare în fiecare dimineață. Apoi am lucrat la un fast-food, iar aceasta este o lecție foarte bună pe care tinerii ar trebui să o învețe. Am lucrat și ca bodyguard într-un club din Londra. Oamenii din club erau nepoliticoși cu mine. Cel mai greu a fost când am vândut uși și geamuri. Să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar. Muncitorilor le ofer ceva de băut pentru că știu ce înseamnă să fii în locul lor. Întotdeauna îi ascult pe cei care vor să îmi propună idei de afaceri”, a spus Tristan Tate, în cadrul interviului.

Tristan Tate a mai adăugat că nu vrea să își răsfețe viitorii copii, deși se bucură de un niveld e trai extraordinar. Sportivul a mărturisit că își dorește ca fiii lui să  învețe de mici greutățile și nu el va oferi totul ep tavă. În schimb, situația va fi cu totul alta în cazul în care va avea fetițe.

”O să mă asigur că fiii mei vor duce o viață săracă. Pe fetele mele le voi răsfăța și le voi oferi totul, pentru a nu cere în altă parte”, a mai spus Tristan Tate pentru postul de televiziune.

 

Tristan Tate, despre relația cu Bianca Drăgușanu

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu au avut o relație de iubire de scurtă durată. Fosta soție a lui Alex Bodi și sportivul Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, după cum chiar acesta a declarat.

„Da, sunt bine păzită, mi-am asigurat spatele. (…) S-a întâmplat că ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. (…) Nu aş putea să definesc ce mi se întâmplă acum, aş putea spune un singur lucru: frumos. S-a întâmplat că a avut curajul să mă abordeze. (…) Mi s-a părut foarte amuzant, în momentul în care m-a întrebat câţi ani am, cu ce mă ocup, l-am întrebat dacă chiar nu ştie cine sunt. (…) El a văzut apoi Instagramul meu, a văzut că am un copil, că lucrez în televiziune. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit. I-am zis exact lucrurile cum sunt. (…) Ne-am dat seama că avem mai mulţi prieteni comuni, am luat cina în oraş şi acolo am fost surprinşi’, a spus Bianca Drăgușanu, în acel moment.

Însă, cei doi îndrăgostiți s-au despărțit la scurt timp, iscându-se un întreg scandal. Mai mult, milionarul a avut și o reacție impresionantp după ce a auzit că Bianca Drăgușanu a divorțat.

”Nu mă interesează. Mai bine ar fi întrebat Victor despre asta. Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât ”relația” mea cu Bianca. Părerea mea nu este importantă”, a declarat Tristan Tate.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: