Redactia.ro
Home » Monden » Fostul iubit al Danei Badea a trecut mai departe și a făcut pasul cel mare. Alin a cerut-o în căsătorie pe actuala parteneră, Sibel

Fostul iubit al Danei Badea a trecut mai departe și a făcut pasul cel mare. Alin a cerut-o în căsătorie pe actuala parteneră, Sibel

GALERIE FOTO (4)

Despărțirile și noile începuturi fac parte din viață, iar Alin, fostul iubit al Danei Badea, demonstrează că viața poate lua direcții neașteptate și pline de emoții. După o despărțire tumultuoasă de Dana Badea, celebrul tiktoker și-a refăcut viața alături de Sibel, mama fetiței lor, Antonia. Într-un moment plin de romantism, Alin a cerut-o în căsătorie pe Sibel, în cadrul nunții fratelui său, marcând astfel un nou capitol în viața lor.

Despărțirea dintre Alin și Dana Badea a avut loc în luna august, după o relație de trei ani. Amândoi au recunoscut că relația lor întâmpina probleme de ceva timp, iar această decizie a venit ca un pas inevitabil. După despărțire, Alin s-a întors la Sibel, femeia cu care are o fetiță adorabilă, Antonia. Relația dintre Alin și Sibel s-a consolidat rapid, iar cererea în căsătorie a fost un pas firesc pentru ei.

Un moment de neuitat la nunta fratelui lui Alin

Ziua în care Alin a ales să facă marea propunere a fost una specială nu doar pentru el, ci și pentru familia sa. La nunta fratelui său, într-un cadru festiv și emoționant, Alin a adresat marea întrebare iubitei sale, Sibel. Reacția a fost una plină de fericire, iar răspunsul a fost „Da”, fără să fie nevoie de prea multe insistențe din partea lui. Într-un mod glumeț și caracteristic, Alin a împărtășit cu urmăritorii săi pe TikTok această mare realizare, adăugând: „A zis ”Da”. N-am mai insistat.”.

Cererea în căsătorie a venit într-un moment încărcat de bucurie și emoție, la doar câteva luni după ce Alin și Sibel și-au anunțat public dorința de a-și uni destinele. Alin a fost convins că Sibel îi va spune „Da”, dat fiind faptul că relația lor a evoluat într-un mod natural și plin de iubire, mai ales după revenirea lui în viața ei și a fetiței lor, Antonia.

Nunta programată pentru 6 mai 2025

După ce au făcut publică cererea în căsătorie, Alin și Sibel au anunțat că și-au stabilit deja data nunții. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2025, o zi care va marca oficializarea relației lor. Într-un live pe TikTok, Alin a confirmat această veste și a povestit, în stilul său caracteristic, că Sibel a fost puțin deranjată în momentul în care el a întrebat-o, în fața tuturor, dacă este de acord cu data nunții. Cei doi au ales această dată pentru a începe un nou capitol în viața lor, având încredere că viitorul le rezervă momente pline de fericire alături de fetița lor, Antonia, care va avea un rol special la nuntă.

„Voiam să vă anunțăm oficial că pe data de 6 mai este nunta noastră. Deci, ca să știți că vrea să se mărite Sibel cu mine pe data de 6 mai anul viitor. A fost cam supărată… Nu mai vrei să te măriți cu mine? (…) Deci, facem nuntă pe 6 mai.”, a glumit Alin în timpul transmisiunii.

Sibel, o prezență discretă, dar plină de afecțiune

Deși Sibel nu este o persoană publică activă, ea a câștigat inima multor persoane datorită poveștii de iubire pe care o trăiește alături de Alin. Relația lor a fost marcată de reîntoarcerea lui Alin în viața ei și a fetiței lor, după ce acesta a încheiat relația cu Dana Badea. Antonia, fiica lor, reprezintă liantul principal al familiei, iar acest lucru este evident în postările pe care Alin le face pe rețelele de socializare, unde își exprimă dragostea față de fiica și viitoarea sa soție. Pentru Sibel, căsătoria cu Alin nu este doar un pas formal, ci o confirmare a faptului că familia lor este completă și pregătită să își construiască viitorul împreună. Cu toate că nu este o prezență constantă pe rețelele de socializare, Sibel preferă să își trăiască viața în liniște, concentrându-se pe familie și pe creșterea fetiței lor.

Unul dintre cele mai emoționante aspecte ale nunții planificate pentru anul viitor este implicarea micuței Antonia, fiica lui Alin și Sibel. Aceasta va avea un rol special în cadrul evenimentului, fiind domnișoară de onoare. Faptul că Antonia va fi o parte importantă a ceremoniei arată cât de mult își doresc cei doi părinți să își întemeieze o familie completă și unită. Prezența Antoniei în cadrul nunții va aduce o notă deosebită de tandrețe și iubire, întrucât aceasta reprezintă legătura dintre Alin și Sibel, care au reușit să își reconstruiască relația în jurul fetiței lor.

Relația cu Dana Badea, un capitol încheiat

Deși relația dintre Alin și Dana Badea a fost intens mediatizată, mai ales pe TikTok, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în luna august a acestui an. După trei ani de relație, aceștia au recunoscut public că nu se mai înțelegeau și că era mai bine să încheie relația. În urma despărțirii, Alin s-a apropiat din nou de Sibel, femeia care i-a oferit stabilitate și care i-a dăruit o fetiță. Dana Badea și Alin au recunoscut că ruptura dintre ei a venit din cauza unor neînțelegeri acumulate în timp, iar amândoi au decis că este mai bine să se despartă decât să continue o relație disfuncțională.

Alin, cunoscut pentru activitatea sa pe TikTok, și-a ținut fanii la curent cu fiecare etapă a vieții sale. De la despărțirea de Dana Badea până la revenirea alături de Sibel, tiktokerul a fost deschis în a-și împărtăși emoțiile și deciziile cu cei care îl urmăresc. Cererea în căsătorie și anunțul nunții au fost făcute tot prin intermediul acestei platforme, unde Alin se bucură de o comunitate numeroasă și activă. Nunta, un eveniment mult așteptat de fani.

O poveste de iubire care continuă

Nunta dintre Alin și Sibel, programată pentru 6 mai 2025, este deja un subiect de discuție intensă printre fanii lor. Evenimentul se anunță a fi unul deosebit, iar cei care îi urmăresc pe TikTok sunt nerăbdători să vadă cum va arăta această zi specială. Alin a declarat că îi va lăsa Sibel toate deciziile în privința organizării nunții, având încredere în gusturile ei.

Faptul că Sibel va avea mână liberă în organizarea evenimentului arată cât de mult o respectă Alin și cât de mult își dorește ca aceasta să fie o zi perfectă pentru ea. Faptul că Alin își împărtășește viața personală pe TikTok l-a transformat într-o figură apreciată de publicul larg, care îi urmărește cu interes fiecare pas. După un parcurs presărat cu obstacole și despărțiri, povestea de iubire dintre Alin și Sibel continuă să evolueze. Cererea în căsătorie și planurile de nuntă demonstrează că cei doi sunt hotărâți să își construiască viitorul împreună, alături de fetița lor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: