Redactia.ro
Home » Știri » Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins a patra oară în trafic fără permis de conducere: „Mai am un dosar penal, poate să fie și 100″

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins a patra oară în trafic fără permis de conducere: „Mai am un dosar penal, poate să fie și 100″

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins a patra oară în trafic fără permis de conducere: „Mai am un dosar penal, poate să fie și 100"

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj și parlamentar, a fost surprins, pentru a patra oară, într-o situație ilegală în trafic: conducerea unei mașini fără deținerea unui permis de conducere valabil. Această serie de încălcări repetate a adus sub lumina reflectoarelor atât persoana în cauză, cât și practicile legale care trebuie să fie aplicate în astfel de situații.

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins a patra oară în trafic fără permis de conducere

Într-o serie de evenimente care au avut loc în ultimele două săptămâni, Dan Ilie Morega a fost oprit de patru ori de către poliție pentru aceeași încălcare a legii rutiere: conducerea fără permis. Cel mai recent incident a avut loc în Târgu Jiu, unde autoritățile l-au oprit pe bulevardul principal al orașului.

Dan Ilie Morega: „Mai am un dosar penal, poate să fie și 100″

Potrivit declarațiilor oferite de către Dan Ilie Morega, acesta pare să nu fie afectat de gravitatea situației, afirmând că nu a cauzat niciun incident în trafic și că lipsa de respect pentru lege ar putea continua fără consecințe majore pentru el. Afirmațiile sale surprinzătoare vin în contextul anulării permisului de conducere pe data de 6 februarie, din motive medicale.

„Doctorița care mi-a suspendat permisul a făcut o adresă ilegală. Nu m-a consultat, nu mi-a dat medicamente. Nu se va lua nicio măsură împotriva mea pentru că nu am nicio vină. La testul de alcool a ieșit zero.

Dacă nu am nicio abatere în trafic, nu am atins un om, o pasăre, pentru ce toate astea?

Au venit polițiștii ca la criminali. Au spus că am încălcat legea și mai am un dosar penal, pot să fac 100”, a declarat Dan Ilie Morega, potrivit Antena3 CNN. 

Cu toate că Dan Ilie Morega a fost surprins de patru ori într-o situație similară într-un interval scurt de timp, este încă de văzut cum vor acționa autoritățile în acest caz și dacă vor fi luate măsuri ferme împotriva sa.

Conducerea fără permis de conducere este o încălcare gravă a legii și poate pune în pericol siguranța tuturor participanților la trafic. Prin urmare, este esențial ca autoritățile să acționeze ferm și consecvent în astfel de cazuri, pentru a asigura respectarea legii și pentru a menține siguranța în trafic.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: