Redactia.ro
Home » Știri » ERATĂ! Alecsandru Trandafir, fostul soț a lui Teo Trandafir nu a murit UPDATE

ERATĂ! Alecsandru Trandafir, fostul soț a lui Teo Trandafir nu a murit UPDATE

GALERIE FOTO (2)

ERATĂ! Alecsandru Trandafir, fostul soț a lui Teo Trandafir nu a murit UPDATE. Un al pilot cu acelasi nume a încetat din viață

Alecsandru Trandafir, fostul soț al lui Teo Trandafir NU a murit. Informația apărută pe grupul Tarom a creat o confuzie, iar asocierea cu Alexandru Trandafir, pilotul Tarom a fost una extrem de uzuală din cauza numelui extrem de asemănător.

Informatia intiala a fost preluata de pe site-ul stiritv.ro


Stirea inițială

    • Doliu în viața prezentatoarei TV! Fostul soț al lui Teo Trandafir a murit. Potrivit

stiritv.ro

    • , Alexandru Trandafir a încetat din viață în urmă cu puțin timp. Amintim că cei doi au fost căsătoriți în perioada 1990 – 1996, iar relația dintre ei a rămas una excelentă și după divorț.

Fostul soț al lui Teo Trandafir a murit

Alexandru Trandafir, primul soț al prezentatoarei TV, a încetat din viață. Momentan, nu se știu nici cauza decesului. Bărbatul va fi înmormântat mâine, 24 ianuarie, la Cimitirul Giulești Sârbi, potrivit unei postări într-un grup.

sursa foto: Stiritv

 

Vedeta i-a păstrat numele după divorț

Teo Trandafir păstra o relație de amiciție cu fostul ei soț, căruia i-a păstrat și numele de familie. Aceasta a vorbit deseori cu admirație și respect față de cel care i-a fost primul soț. Ea îi era veșnic recunoscătoare pentru că i-a permis să-i păstreze numele și pentru că și fiica sa i-a putut lua numele.

”A avut onoarea și decența de a mă lăsa să îi port numele. Copilul meu poartă același nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect. Asta pentru că vibrația numelui este cea care îți definește existența. Eu nu știu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uță. Mâine, poimâine nu mai țin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port de mult.”, relata pentru Ciao Teo Trandafir.

Amintim că cei doi au divorțat la puțin timp după ce Teo Trandafir a primit emisiunea la Pro TV. Vorbind despre divorțul lor, Teo recunoștea că totul succesul ei mediatic le-a fost împotrivă.
Alexandru Trandafir era pilot de profesie și lucra, în prezent, pentru compania aeriană Tarom.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: