Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Stelei Popescu, mărturisire șocantă. Legătura pe vecie ce i-a ținut împreună după divorț, chiar și după moarte

Fostul soț al Stelei Popescu, mărturisire șocantă. Legătura pe vecie ce i-a ținut împreună după divorț, chiar și după moarte

Stela Popescu s-a stins în urmă cu patru ani. Moartea artistei a îndoliat România, care nu era pregătită să o piardă brusc. Pierderea a lăsat un gol imens în sufletul lui Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, care nici acum nu poate trece peste moartea marii artiste. Celebrul regizor face o mărturisire șocantă, dezvăluind legătura pe vecie ce i-a ținut împreună după divorț și îi ține chiar și după moarte.

La sfârșitul anului 2017, toată România primea un șoc teribil. Îndrăgita artistă Stela Popescu a fost găsită fără suflare pe podea, în propria casă, chiar de către fiica ei. Vestea l-a dărâmat pe fostul soț al artistei, Dan Puican.

Fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican, mărturisire șocantă

Au trecut patru ani de la moartea artistei, însă fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican, nu a putut trece peste tragicul eveniment care a îndoliat România.

Primul soț al Stelei Popescu este și acum emoționat când își amintește de prima sa iubire, Stela, alături de care regizorul a trăit 20 de ani de viață.

Dan Puican a făcut și o mărturisire șocantă, dezvăluind că un semn divin îi leagă chiar și după moartea îndrăgitei artiste.

Așa se face că fostul soț al Stelei Popescu se îngrijește ca artistei să nu-i lipsească lumina și rugăciunile și merge în fiecare săptămână la biserică cu gândul la ea. Totodată, nu trece an fără să îi pregătească un parastas marii actrițe.

”Am visat-o de multe ori, nu știu exact ziua în care am visat-o, dar am visat-o că eram la radio și făceam înregistrare cu ea. Mă duc la biserică, așa cum fac în fiecare săptămână, nu mă duc la Cernica (nr. acolo este îngropată actrița) și aprind câte o lumânare pentru ea. O să aprind și acum de Paște. Mă mișc mai greu în ultima vreme, așa că nu am fost întotdeauna la biserică. La Cernica mi-e foarte greu să ajung. Am ajuns când a împlinit trei ani, cu niște prieteni, i-am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru ea. Atunci am făcut și un parastas. Și la un an și la doi ani și la trei ani. Lumea din ziua de astăzi este atât de preocupată și de stresată că uită de cei care au plecat”, a mărturisit Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, la Antena Stars.

Mai mult, fostul soț al Stelei Popescu mărturisește că nici măcar divorțul nu i-a separate în adevăratul sens al cuvântului.

Deși el s-a recăsătorit după divorț, Dan Puican mărturisește că relația cu Stela Popescu a rămas una foarte bună, fiind un gest care i-a legat pe vecie pe cei doi foști soți.

Fostul soș al Stelei susține că artista îl vizita săptămânal, luând masa alături de el și actuala sa soție, exact ca o familie. Așa au așteptat-o și ultima dată, însă marea actriță nu a mai ajuns.

”Știu că aproape în fiecare săptămână venea la noi la masă și îi plăcea foarte mult ce gătea soția mea. a a murit într-o zi de joi și sâmbăta trebuia să vină la noi că îi luasem pastramă și pește, ce îi plăcea foarte mult. N-a mai venit că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Am fost împreună în 35 de țări timp de 20 de ani”, a mai mărturisit fostul soț al Stelei Popescu.