Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalist cu un viitor strălucit, diagnosticat cu cancer. Respiră doar cu ajutorul unui aparat special: «Nu-mi dădeau șanse la viață»

Fotbalist cu un viitor strălucit, diagnosticat cu cancer. Respiră doar cu ajutorul unui aparat special: «Nu-mi dădeau șanse la viață»

denis

Destin tragic pentru un fotbalist român. Denis Dobra, un sportiv din Pitești se luptă pentru propra viață după ce a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor. Cancerul face ravagii în corpul slăbit al fotbalistului, iar acesta a cerut ajutori oamenilor pentru că nu dispune de fondurile necesare pentru a face față cheltuielilor pe care le presupune tratamentul agresiv pe care-l urmează.

Denis Dobra se luptă pentru propria viață. Diagnosticul crunt pe care l-a primit

Denis Dobra a fost diagnosticat cu cancer în stadiul al doilea și se luptă pentru propria viață. Totul a început în luna decembrie anul trecut atunci când o banală răceală nu mai trecea. A luat nenumărate antibiotice fără vreun efect, iar în luna februarie a anului curent a ajuns la București unde a primit un diagnstic crunt și a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate.

Sportivul respiră în prezent cu ajutorul unui aparat special, iar orice activitate simplă pare o corvoadă. Ajuns la capăt puterilor și fără resursele financiare necesare pentru a continua tratamentul de care depinde viața sa, Denis Dobra a cerut ajutorul internauților. El a scris un mesaj pe contul personal de Facebook în care a povestit calvarul prin care trece.

„Totul a inceput in luna decembrie, cand o simpla raceala nu mai trecea…Primul diagnostic a fost infectie respiratorie.Dupa nenumarate antibiotice care nu-si faceau efectul,am ajuns sa nu mai pot respira.In luna februarie m-am operat de urgenta la spitalul Marius Nasta din Bucuresti.Verdictul a fost unul dur…cancer. Limfom Hodgkin,scleroza nodulara stadiul 2.Nu-mi dadeau sanse la viata.Pe trahee mi-au gasit o tumoare care ma impiedica sa respir…>90% blocata. M-au operat de urgenta si mi-au montat un aparat prin care pot sa respir.A urmat o perioada grea de recuperare si radio terapie combinata cu chimio terapie.Inca lupt sa ma vindec.Am crezut ca nu voi ajunge sa apelez la nimeni dar din pacate,problemele financiare m-au coplesit.Am nevoie de ajutor sa pot merge mai departe…pt cei care vor sa ma ajute : https://revolut.me/denisdobra95″, a scris si Denis pe pagina personală de Facebook.

Ce este limfomul Hodgkin

Limfomul Hodgkin, întâlnit uneori și sub denumirea de boala Hodgkin, reprezintă un tip de carcinom (cancer) specific sistemului limfatic. Acest tip de limfom este mai rar întâlnit decat al doilea tip principal de cancer limfatic, limfomul non-Hodgkin, dar reprezintă, totuși, o cauza de carcinom, întâlnită mai ales în rândul persoanelor cu o vârstă fragedă.

În cazul limfomului Hodgkin, limfocitele B încep să se multiplice într-un mod necontrolat, astfel, acumulându-se în diferite zone pe traiectul sistemului limfatic, în general, la nivelul ganglionilor limfatici, unde favorizeaza formarea unor mase de tip tumoral.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: