Redactia.ro
Home » Știri » Fotbalistul român rănit de olandezi la Euro 2024, tatuaj din dragoste pentru România. Ce a putut să-și scrie pe piept

Fotbalistul român rănit de olandezi la Euro 2024, tatuaj din dragoste pentru România. Ce a putut să-și scrie pe piept

România. Foto: Facebook / Echipa națională a României

Vasile Mogoș a făcut parte din lotul convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania 2024. Performanțele și experiențele trăite la acest turneu final l-au inspirat pe fotbalist să-și facă un tatuaj sugestiv, care să îi amintească de momentele frumoase petrecute alături de echipa națională.

Inima-i bate pentru România

România a avut un parcurs excelent la Campionatul European din Germania, unde „tricolorii” au reușit să ajungă până în fazele optimilor, fiind în cele din urmă eliminați de reprezentativa Olandei. În urma succesului cu Ucraina de la EURO 2024, selecționerul Edi Iordănescu a subliniat importanța sufletului și devotamentului echipei, declarând că această generație de jucători nu ar trebui să fie numită după un metal, ci „Generația de Suflet”.

„E o zi memorabilă, românii au fost prezenți în număr mare, mă simt copleșit. Le mulțumesc și românilor din țară, sunt convins că sunt fericiți. Dacă până acum mai aveați dubii, sper că acum mă credeți: echipa aceasta are o inimă mare! Pleacă trenul într-o oră și jumătate, nu îmi cereți să intru în detalii tactice! Vă rog ceva: am văzut că începe să fie numită în fel și chip generația aceasta, încetați! Nu o numiți în niciun fel! A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet! Nu a mai existat vreo echipă cu un suflet atât de mare!”, a declarat Edi Iordănescu după succesul cu Ucraina de la EURO 2024.

Contribuția lui Vasile Mogoș la „Generația de Suflet”

Vasile Mogoș a jucat doar în ultimul meci al României la Campionatul European, însă acest lucru nu l-a împiedicat să se simtă parte integrantă a echipei.  Fotbalistul român a fost accidentat grav de olandezi și scos pe targă.

Jucătorul de la CFR Cluj a decis să-și facă un tatuaj reprezentativ, cu inscripția „Generația de Suflet”, pentru a celebra parcursul echipei la EURO 2024. Fotbalistul a împărtășit rezultatul pe rețelele de socializare, demonstrându-și mândria și devotamentul față de echipa națională.

Tatuaj Vasile Mogoș. Foto: Instagram
Tatuaj Vasile Mogoș. Foto: Instagram

Performanța României la EURO 2024

România a reușit să treacă de faza grupelor la EURO pentru a doua oară în istorie, după performanța din 2000. „Tricolorii” au câștigat grupa E a Campionatului European din 2024 cu 4 puncte, deși la începutul turneului final erau văzuți drept pretendenți la locul 3. În optimile de finală, România a întâlnit reprezentativa Olandei, însă „Portocala Mecanică” s-a dovedit a fi superioară și a reușit să se impună cu scorul de 3-0.

Deși eliminată în optimi, echipa României a plecat cu capul sus de la turneul final din Germania. Jucătorii și staff-ul tehnic au fost primiți cu căldură și admirație la revenirea în țară. Performanțele lor au fost apreciate, iar eforturile depuse pe teren au fost recunoscute de către suporteri și oficiali.

Mogoș, unul dintre cei mai importanți de la Euro

În urma experienței de la EURO 2024, Vasile Mogoș se concentrează pe continuarea carierei sale la CFR Cluj și pe recuperarea pentru a fi pregătit pentru noi provocări. Tatuajul cu „Generația de Suflet” rămâne un simbol al angajamentului și pasiunii sale pentru fotbal și pentru echipa națională.

Vasile Mogoș și-a demonstrat dragostea și devotamentul față de România printr-un gest simbolic, alegând să își facă un tatuaj care să îi amintească de parcursul echipei naționale la Campionatul European din Germania. Performanțele „Generației de Suflet” vor rămâne în memoria fanilor și vor inspira viitoarele generații de fotbaliști. Edi Iordănescu și echipa sa au reușit să aducă mândrie și speranță în inimile românilor, iar Vasile Mogoș este un exemplu viu al spiritului și determinării care au caracterizat acest parcurs memorabil.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: