Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Alina Pușcas a petrecut la maxim la evenimentul lui Codin Maticiuc! Bruneta a șocat pe toată lumea: „Sărut pasional cu o…”

FOTO Alina Pușcas a petrecut la maxim la evenimentul lui Codin Maticiuc! Bruneta a șocat pe toată lumea: „Sărut pasional cu o…”

GALERIE FOTO (6)

Toată lumea bună a showbiz-ului românesc a petrecut în acest weekend la evenimentul organizat de către Codin Maticiuc. Acesta și-a asumat rolul de gazdă a vieții mondene. Caviarul a fost din belșug, șampania a curs în valuri, iar vedetele s-au dezlănțuit. Alina Pușcaș este una dintre vedetele invitate, iar aceasta a petrecut la maxim! Totodată Bruneta a șocat pe toată lumea cu gestul ei! Iată toate detaliile!

Petrecerea organizată de Codin Maticiuc

Pe contul de Instagram, a lui Codin Maticiuc, actorul din Miami Bici a împărtășit imagini incendiare de la evenimentul organizat de el în acest weekend. 

În timp ce majoritatea vedetelor prezente la eveniment „aveau mâinile ocupate cu paharul de șampanie și trabucul cubanez, Codin a ținut morțiș să filmeze pas cu pas fiecare moment memorabil al serii. Iar ce a surprins va deveni cu siguranță viral”, relatează „Click!”.

„Marele Gatsby”

Codin Maticiuc a scris că este „cel mai scump eveniment pus la cale vreodată în România într-o vilă privată. Pregătirile ar fi durat o săptămână, iar fotografiile postate arată că milionarul care a achitat nota de plată nu s-a zgârcit deloc.

Sursa: InstaStory Codin Maticiuc

Cascadă de șampanie, bufet cu caviar, trabucuri cubaneze la discreție – doar câteva dintre deliciile cu care „Marele Gatsby” de București și-a întâmpinat oaspeții. Spunem „Marele Gatsby” deoarece aceasta a fost tematica petrecerii.”

Invitații ținutei au fost oferite înainte de eveniment: Costum și papion în cazul domnilor, rochii senzuale în cazul doamnelor.

Pe măsură ce șampania și-a făcut efectul, invitații s-au relaxat și s-au „dezbrăcat” de inhibiții! „Prezentă la eveniment, îndrăgita vedetă a Antenei 1, Alina Pușcaș, i-a încântat pe participanți cu un număr artistic. Și nu numai!”, mai relatează sursa citată.

Alina Pușcaș, sărutat pasional la eveniment 

Îndrăgita actriță, prezentatoare la „Te cunosc de undeva” s-a dezlănțuit și nu a ținut cont de faptul că era privită! Obișnuită să atragă privirile ca un magnet, Alina Pușcaș și-a făcut apariția într-o ținută care i-a lăsat mască pe toți.

Deși era „cât pe ce să rateze cheful, din cauza unei entorse la gleznă, ea nu a lăsat accidentarea să o oprească. A dat fuga la medic, și-a procurat o orteză profesională, a „accesorizat-o” cu o pereche de pantofi și a pornit spre locația unde plăcerile vinovate au fost la ordinea…serii”, mai relatează sursa citată.

„Într-o fotografie postată de Codin Maticiuc, Alina Pușcaș apare sărutându-se cu patos cu…o femeie. Totul sub ochii soțului care, probabil trăgând tacticos din trabuc, mustăcea la vederea imaginii…senzuale”, încheie sursa.  

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: