Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Andreea Marin, apariție spectaculoasă la o petrecere mondenă. Imagine rară alături de partenerul de viață

FOTO Andreea Marin, apariție spectaculoasă la o petrecere mondenă. Imagine rară alături de partenerul de viață

Andreea Marin a fost prezentă pe covorul roșu de la un eveniment monden din Capitală. Aceasta a fost însoțită de către partenerul său de viață. Cei doi au apariții rare, dar de senzație!  Aceștia și-au asortat chiar și outfiturile, fiind extrem de eleganți. 

Andreea Marin, apariție spectaculoasă la o petrecere mondenă

Andreea Marin a fost prezentă la petrecerea „VIVA!”. Aceasta s-a remarcat prin eleganța cu care ne-a obișnuit și a purtat o rochie într-o nuanță de roz, care s-a încadrat perfect în dresscod-ul petrecerii: „colours in yours eyes.”, susțin cei de la VIVA. 

Evenimentul a avut loc la Clubul Diplomaților, unde s-a prezentat alături de Adrain Brâncoveanu, partenerul său de viață. 

Andreea Marin: „Sunt fericită că eu și Adrian ne potrivim”

Adrain Brâncoveanu i s-a alăturat Andreei Marin la petrecerea „VIVA!”. Cei doi s-au întors recent din Portugalia, unde Andreea Marin a pus la punct un proiect desfășurat pe meleagurile străine. Astfel au combinat utilul cu plăcutul: 

„Am fost fericită să pot fi însoțită de partenerul meu de viață , de Adrian, și să ne bucurăm de soarele Lisabonei”, a punctat ea. 

Recent, au sărbătorit 5 ani de relație, perioadă în care și-au dat seama că sunt foarte compatibili: 

„Ne potrivim în foarte multe direcții, de exemplu pasiunea pentru design-ul de interior. Am clădit împreună casa noastră și Creative Hub-ul , iubim design-ul pur și simplu, arhitectura și călătoriile. Avem aceleași gusturi și ne place să gătim împreună sănătos. Am învățat să gătim mediteranean, sănătos, echilibrat, cu roadele grădinii noastre”, a mai mărturisit Andreea Marin. 

Vedeta a dezvăluit secretul unei relații armonioase 

„Ne-am potrivit, e o chimie foarte bună, nu pot să mă gândesc acum la ceva care ar fi fost un impediment între noi. Desigur că în fiecare cuplu există lucruri care se ajustează, nu? Trăind împreună fiecare învață ce-i place celuilalt și vine în întâmpinarea lui. Asta dacă vrei să reziști pe termen lung.

Sunt fericită că ne potrivim, poate faptul că am învățat unul despre celălalt care ne sunt limitele și am învățat să le respectăm și să venim în întâmpinarea celuilalt atunci când îi este greu. E mare lucru”, a adăugat ea.

Sursa foto: VIVA!
Sursa foto: VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: