Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Bianca Drăgușanu, strigăt de ajutor de pe holurile spitalului: „O situație pe care nu am vrut să o fac publică”

FOTO Bianca Drăgușanu, strigăt de ajutor de pe holurile spitalului: „O situație pe care nu am vrut să o fac publică”

Bianca Drăgușanu, provocată să se demachieze în direct

Bianca Drăgușanu a fost de curând surprinsă pe holul unui spital rugându-și fanii să-i acorde ajutor într-o chestiune extrem de delicată. O bună prietenă de-a Biancăi are nevoie de persoane care să doneze sânge pentru a putea trece peste momente grele din viața ei. Tânăra susține la rândul său că viața ei devinde de transfuziile de sânge. Iată toate detaliile!

Bianca Drăgușanu, strigăt de ajutor de pe holurile spitalului

Bianca Drăgușanu își susține prietena, pe Laura Jugănaru care are nevoie urgent de transfuzii de sânge. Aceasta își roagă în mediul online fanii să o ajute pe buna ei prietenă:

„În momentul de față am o mare rugăminte la voi, deși nu sunt obișnuit să fac InstaStory-uri pe dramă si pe tristețe și pe lucruri care nu ne fac fericiți, pentru că scopul meu în viață este să motivez oamenii și mai ales pe cei care mă urmăresc.

O situație pe care nu am vrut să o fac publică. Deși prietena mea, Laura, trece prin momente mai dificile din viața ei, se află în spital de câteva zile, a avut nevoie de o transfuzie de sânge și acum, la rândul nostru, avem nevoie de alți donatori”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Viața Laurei Jugănaru depinde de transfuziile de sânge

Laura Jugănaru, prietena Biancăi Drăgușanu a explicat public că viața ei depinde de donatorii de sânge , deoarece transfuziile de sânge sunt extrem de necesare pentru a lupta cu problemele de sănătate pe care le are.

„Viața mea încă depinde de transfuzii de sânge, este o criză foarte mare la momentul actual în București și este nevoie ca mai mulți donatori să doneze în numele meu, Laura Jugănaru”, a transmis prietena Biancăi Drăgușanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: