Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Brigitte Năstase s-a întors la fostul soț? Cum au fost surprinși cei doi

FOTO Brigitte Năstase s-a întors la fostul soț? Cum au fost surprinși cei doi

Brigitte Sfat

Zilele trecute, Brigitte Năstase anunța că va divorța de Florin Pastramă din cauza nenumăratelor neînțelegeri dintre ei. Acum, vedeta a fost surprinsă cu nimeni altul decât fostul ei soț. Să se fi întors în brațele acestuia?

Brigitte Năstase, surprinsă alături de fostul soț

După ce a dezvăluit că Florin Pastramă a fost extrem de violent în relația cu ea, Brigitte a decis să divorțeze de acesta. Zis și făcut! Acum, vedeta a fost surprinsă alături de un alt fost soț al său. Și nu, nu e vorba despre Ilie Năstase. Ci, surpriză!, primul ei fost soț.

Brigitte Năstase a fost surprinsă de paparazzi într-un mall din București alături de fostul ei soț, Ovidiu Torj, și fiica lor, Sarah. Cei trei au luat masa împreună, semn că au revenit la sentimente mai bune.

Brigitte Sfăt alături de fostul ei soț și fiica lor

Au fost căsătoriți patru ani, din 2006 până în 2010

Amintim că cei doi au fost căsătoriți între 2006 și 2010. Mariajul lor a ajuns la final din cauza comportamentului agresiv pe care acesta l-ar fi avut față de Brigitte. Ulterior, bărbatul a ajuns la închisoare, fiind condamnat în dosarul „sex cu minore”. Aparent, acesta a apelat la serviciile sexuale ale unor minore, aflate sub protecția proxenetului Paul Mânzu.

În urmă cu doar doi ani, el intrase într-un scandal cu Brigitte, dorind să recâștige custodia fiicei lor, acum de 16 ani.  „Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă’, spunea el despre Brigitte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: