Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Carmen Avram, transformată totală după ce a renunțat la jurnalism pentru viața de europarlamentar

FOTO Carmen Avram, transformată totală după ce a renunțat la jurnalism pentru viața de europarlamentar

GALERIE FOTO (4)

Carmen Avram este un nume sonor în breasla jurnaliștilor din România. Aceasta a moderat una dintre cele mai bune emisiuni de anchete dufuzate la TV, dar a renunțat la marea sa carieră pentru a face parte din tribuna parlamentară, cu funcția de europarlamentar.

Carmen Avram a renunțat la jurnalism pentru viața de europarlamentar

„După ani de zile de jurnalism greu, făcut pe teren, prin ploaie și vânt la propriu, cu transmisiuni în direct din cele mai fierbinți puncte, chiar și de pe front, jurnalista Carmen Avram a lăsat presa pentru politică, adică pentru fix tabăra pe care o arăta cu degetul pentru neajunsurile din societatea românească”, explică cei de la „okmagazine.ro”.

Aceasta a lucrat ani de zile în cadrul trustului PRO TV unde a făcut anchete deosebite în cadrul emisiunii „România, te iubesc!“, dar și o bună parte din carieră alături de trustul Antena 3, unde s-a implicat intens în  anchetele de la emisiunea „În premieră“.

Probabil că jurnalista s-a gândit că pentru a opri dedesupturile pe care le-a tot prezentat de-a lungul carierei, este mai bine să te infiltrezi în sistem și să gestionezi în mod direct acțiuni conducătoare schimbării.

Aceasta este sonoră și încearcă să atragă atenția asupra problematicilor direct din miezul locului din care se coordonează activititățile.

Carmen Avram, transformată totală

Aceasta s-a transformat total de când a devenit europarlamentar. Aceasta și-a făcut schimbări radicale de imagine, a slăbit foarte mult, a renunțat la tunsoarea asimetrică pentru un bob per care l-a vopsit blond, de la castaniu.

Fosta jurnalistă este schimbată vizual, dar are același spirit de convingere și implcare, fapt reieșit din discursurile sale din noul rol pe care îl are, mai explică sursa citată.

 

Sursa foto: okmagazine.ro

Carmen Avram susține foarte ferm ceea ce vede ea benefic în viitor. Recent a cerut Comisiei, Parlamentului și Consiliului Uniunii Europene deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România, dar şi pentru celelalte state afectate de epidemie:

„Am cerut Comisiei, Parlamentului si Consiliului UE deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România şi celelalte state afectate de epidemia de coronavirus. În plus, am solicitat şi derogări de la actualele reguli, pentru a putea acorda ajutoare de stat către companiile lovite de criza actuală. 

E obligatoriu azi, la moment de cumpănă, să ne salvăm şi oamenii, şi locurile de muncă, şi economia. Epidemia se dovedeşte a fi atât de agresivă, încât istoria noastră se va scrie în termenii de „înainte” şi „după” coronavirus. Cetățenii noştri trebuie să se simtă protejați în ceea ce par a fi cele mai dificile vremuri din ultimii 75 de ani”, a spus Carmen Avram, conform Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: