Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cât de schimbat este Smiley după ce s-a tuns foarte scurt. Cum arată așa și de ce a decis să facă schimbarea radicală de look  

FOTO Cât de schimbat este Smiley după ce s-a tuns foarte scurt. Cum arată așa și de ce a decis să facă schimbarea radicală de look  

Smiley s-a tuns scurt și arată diferit. Cântărețul a publicat pe social media câteva fotografii cu el, iar părerile despre cum arată sunt împărțite. Cei mai mulți fani însă par a fi extaz când observă că a făcut schimbarea de look. Iată cum arată așa celebrul artist român.

Smiley a publicat recent pe Instagram câteva fotografii cu el tuns foarte scurt, așa cum nu a mai fost văzut de foarte multă vreme. Cu un aer degajat, îmbrăcat într-un tricou negru, cu ochelari de soare à la Ozzy Osbourne la ochi, cântărețul a reușit să le aducă o bucurie fanilor care îl sfătuiau de mult timp să meargă la frizer. Iată că a făcut și schimbarea, în final.

Cum arată Smiley tuns scurt

Nu e prima dată când părul lui Smiley este în atenția publicului larg și a presei. De altfel, chiar artistul a spus că pletele lui reprezintă un „subiect de discuție de atâția ani”, așa că și de această dată mass media a răspândit rapid vestea că s-a tuns.

Cântărețul a publicat fotografiile pe Instagram la ceva timp unele de altele. La descrierea primelor poze, artistul a ținut să menționeze că look-ul lui este „pe bune”, mai exact că fotografiile nu sunt editate în niciun fel.

„Haterii vor spune că e Photoshop”, a scris Smiley. Ulterior, peste 1000 de comentarii au fost postate, până la acest moment, de către apropiați și de către fani. Cei mai mulți l-au felicitat pentru noua înfățișare.

„Da, băi, da!!! Fresh”, a scris Connect-R. „Fain, Smiley din trecut s- a întors acasă”, „Cum s-ar zice… Ca la 20 de ani”, au comentat două fane sau „A revenit vechiul Smiley”, a mai scris un alt admirator. Zeci de mii de oameni i-au apreciat artistului seria de fotografii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Care este motivul pentru care Smiley a vrut să se tundă

Cântărețul a ținut să menționeze în descrierea următoarei postări de pe Instagram că și-a dat jos pletele cu un motiv bine întemeiat. Părul lui va fi de folos pentru realizarea de peruci utile pacienților care suferă de cancer.

„Pentru că n-am avut timp ieri să stau pe net s-au ocupat ai mei de la online. Atât de atenți sunt că n-au ales poza mea preferată cu freza mea nouă. O las aici pentru eternitate și vă mai zic doar că mi-am donat părul”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley i-a încurajat pe apropiați și pe fanii din online să facă și ei același lucru: să își doneze părul în scop caritabil pentru bolnavii diagnosticați cu cancer.

„Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună”, a spus Smiley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: