Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cum a ajutat Poliția Română o refugiată din Ucraina, care a făcut accident de mașină 

FOTO Cum a ajutat Poliția Română o refugiată din Ucraina, care a făcut accident de mașină 

Agenții din cadrul Poliției Române au dat dovadă de umanitate și spirit civic ajutând o femeie, de origine ucraineană, să-și repare mașina, după ce a pierdut controlul volanului și a cauzat un accident . Femeia era aparent foarte obosită în drumul său de a ajunge în Germania.

Poliția română a dat dovadă de spirit umanitar

În cadrul unei postări pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, agenții de la Secția 8, Poliție Rurală Tulnici, județul Vrancea, dar și mai mulți locuitori din regiune s-au implicat în a ajuta o tânără ce a fugit din calea războiului spre Germania prin țara noastră autovehiculul personal pe care l-a avariat din lipsa somnului.

Din fericire ucraineanca nu a pățit nimic în urma accidentului dar mașina cu care se deplasa a avut nevoie de intervenția mecanicului .

Alături de agenții de poliție, un mecanic s-a oferit să-i repare autovehiculul, iar câțiva localnici au strâns suma necesară pentru a putea cumpăra piesele de schimb necesare reparației.

Mașina a fost reparată în decursul a patru zile, timp în care, refugiata a fost cazată la o pensiune din zonă, unde proprietara s-a oferit să o primească .

Postarea oficială a Poliției Române

„Din păcate, oboseala și-a spus cuvântul

Doamna din imagine, originară din Ucraina, era în drum spre Germania, când, la un moment dat, a pierdut controlul autoturismului și l-a avariat. Colegii noștri de la Secția 8 Poliție Rurală Tulnici, județul Vrancea, s-au deplasat și au constatat cele sesizate, dar și faptul că aceasta nu avea posibilitatea financiară pentru reparații. 

O mobilizare din suflet a avut loc… Nea’ Relu s-a oferit să repare autoturismul, iar câțiva localnici, împreună cu polițiștii din Tulnici, au strâns suma necesară pentru achiziționarea pieselor.

Patru zile a durat reparația, timp în care doamna a fost cazată cu drag la o pensiune din zonă.

Încă o dată demonstrăm că noi, românii, suntem inimoși!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: