Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum arată fiul Ancăi Țurcașiu. Are 21 de ani și o iubită frumoasă

FOTO Cum arată fiul Ancăi Țurcașiu. Are 21 de ani și o iubită frumoasă

GALERIE FOTO (2) Anca Turcașiu

Anca Țurcașiu are cu ce se mândri! Fiul ei Radu Georgescu (21 de ani) îi moștenește din frumusețe, dar și din inteligență. Tânărul este student la Facultatea de Inginerie Spaţială din București și visează la o carieră în domeniu. Unde mai pui că i-a adus acasă mamei lui și o noră tare frumoasă, pe care actrița o consideră fiică.

FOTO Cum arată fiul Ancăi Țurcașiu. Are 21 de ani și o iubită frumoasă

Chiar dacă a avut un mariaj eșuat cu stomatologul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu (50 ani) se poate mândri cu un fiu de nota zece. Radu Georgescu are 21 de ani și vrea să devină un inginer de aviație excelent. Pe lângă faptul că este un student eminent, Radu are și o iubită, Andreea, de care mama sa este foarte încântată. Anca Țurcașiu o vede ca pe o fiică.

E legat de prieteni, de familie, nu vrea să plece sub nici o formă din ţară”, spunea Anca Țurcașiu în urmă cu ceva timp, despre băiatul său. De altfel, de curând, artista a postat pe Instagram o fotografie cu Radu și Andreea, iubita lui. ”Copiii mei=fericire=esența vieții. Radu și Andreea. Bucurați-vă și voi!Uitați-vă pe chipurile lor. Definiția fericirii!” a scris Anca Țurcașiu în dreptul postării.

Radu Georgescu este și un tânăr muncitor. Drept dovadă, după ce a terminat liceul și a luat note mari la Bacalureat ( 10 matematică, 9,45 Fizică) nu s-a dus în vacanțe, asemeni altor adolescenți, ci a preferat să muncească. S-a angajat ca ospătar la restaurantul libanez și pește al familiei, deschis la malul mării.

Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu public pe fostul soț acum, la trei zile după ce a anunțat divorțul

Foto:

Anca Țurcașiu, despre divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a divorțat, anul trecut, de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după două decenii împreună. Anunțul ruperii mariajului a fost făcut de actriță printr-o postare pe facebook, precizând că nu va oferi mai multe detalii despre fostul său soț.

Medicul Cristian Georgescu, prima reacție după divorțul de Anca Țurcașiu: „Prefer...” | B1.ro

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe contul său de Facebook.

Contactat telefonic de jurnaliștii Click.ro, Cristian Georgescu a evitat și el să ofere detalii despre subiect. Prefer sa nu comentez deloc acest subiect”, a declarat Cristian Georgescu pentru Click.ro. În schimb, nașul lor, Cristian Țântăreanu a dezvăluit că în ultima vreme, între actriță și medic existau disensiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: