Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cum arăta Iuliana la nuntă, mama din Timişoara care a sărit de la etajul 10 al unui bloc alături de copii

FOTO Cum arăta Iuliana la nuntă, mama din Timişoara care a sărit de la etajul 10 al unui bloc alături de copii

GALERIE FOTO (2)

Iuliana, tânăra mamă din Timişoara care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, împreună cu cei doi copii ai săi, se ştia cu tatăl minorilor de la o vârstă fragedă.

Iuliana și Alex, împreună de la o vârstă fragedă 

Femeia avea 33 de ani şi era într-o relaţie cu Alex, tatăl minorilor, încă de la 15 ani. În anul 2020, au hotărât să divorţaeze, iar anul acesta voiau să-și reunească destinele și să se recăsătorească, însă potrivit Antena 3 nu s-a prezentat nimeni la primărie la data stabilită.

În perioada în care au fost despărțiți, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fosta ei iubire și tatăl copiilor ei. Conform aceleași surse, Iuliana şi fostul soţ, Alex ar fi avut câteva discuţii legate de copii.

Teama cea mai mare a femei, spun apropiații lor, era să rămână fără stabilitate împreună cu cei doi copii.

 

Ce mărturisește fostul soț al Iulianei 

Fostul ei soţ, Alex susţine că Iuliana avea un iubit care o teroriza. Bărbatul cu care Iuliana își petrecea timpul în România (fost iubit), timp în care Alex se afla la muncă în afara țării, ar fi fost un bărbat influent din oraş. 

Sursele spun că Iuliana ar fi inspectat blocul de 10 etaje cu câteva zile înainte de eveniment și a luat hotărârea de a-și închide telefonul pentru a nu putea fi găsită.

Trupurile neînsuflețite ale celor trei au fost ridicate astăzi de la IML pentru înmormântare.  Cele mai noi date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat tragicul gest.

Anchetatorii cred și în ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de unul dintre foștii iubiți, un bărbat influent din oraş.

Fostul soț al Iulianei a fost audiat 

Fostul soţ al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, a fost audiat în decursul zilei de miercuri şi „s-a schimbat încadrarea în cazul dosarului morţii minorilor. În acest caz, s-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor, astfel că acum este unul de omor, iar în cazul femeii, este dosar de omor din culpă.” Iniţial, toţi trei aveau dosar de omor din culpă.

Ce spun rezultatele necropsiei

Rezultatele necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului împreună cu cei doi copii arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă, în cazul tuturor victimelor.

Ce mesaje postate pe internet mama copiilor 

Mama din Timişoara care a murit după ce a sărit cu cei doi copii de la etajul 10 al unui bloc, îşi îndemna prietenii virtuali să răspândească iubire, deoarece spunea ea răul este pretutindeni.

Femeia, care era absolventă la Facultatea de Psihologie, dar lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, Alex.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, chiar după ce bărbatul a venit în ţară, în vizită. Acum, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu aceasta. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: