Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cum arată părinții Andreei Esca. Cu ce s-au ocupat și ce vârste au

FOTO Cum arată părinții Andreei Esca. Cu ce s-au ocupat și ce vârste au

FOTO Cum arată părinții Andreei Esca. Cu ce s-au ocupat și ce vârste au

Andreea Esca e una dintre cele mai apreciate prezentatoare din toată țara. Cea mai cunoscută știristă din România se laudă cu părinții mei. Părinții vedetei sunt și ei cunoscuți datorită Andreeai Esca. Cum arată părinții acesteia și ce meserie s-au ocupat.

Cum arată și cine sunt părinții Andreei Esca

Andreea Esca are 49 de ani, este căsătorită cu Alexandre Eram şi are doi copii. Aceasta e prezentatoare la știrile Pro TV de peste 20 de ani. Mai nou, fata ei, Alexia Eram, este vedetă pe reţelele sociale.

Andreea Esca a fost discretă în ceea ce priveşte viaţa părinţilor săi. Totuşi, a mai postat uneori câte o imagine cu ei. Tatăl ei, Dumitru Esca, a împlinit 83 de ani, pe 31 octombrie, anul trecut, iar mama Andreei Esca are 80 de ani. În trecut a fost asistentă medicală la Institutul de Oncologie din Bucureşti.

Andreea Esca, cuvinte de aur la adresa părinților ei

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureşti. Așa aș fi început, în copilărie, o compunere despre tata. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveşti”, a povestit Andreea Esca, pentru bzi.ro.

„Tata a lucrat aproape toată viața pe „șantierele patriei” pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureşti. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă că nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, a mai dezvăluit vedeta de la Pro TV, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: