Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum arată Roxana Vancea în costum de baie, însărcinată fiind în aproape patru luni

FOTO Cum arată Roxana Vancea în costum de baie, însărcinată fiind în aproape patru luni

GALERIE FOTO (2)

Roxana Vancea va da naștere în acest an primului său copil. Deși este însărcinată, Roxana Vancea încă are o siluetă impecabilă, datorită firii sale sportive. De curând, s-a pozat în costum de baie și a făcut senzație printre internauți.

Cum arată Roxana Vancea în costum de baie, însărcinată fiind în aproape patru luni

Roxana Vancea este însărcinată în trei luni și jumătate. Ea va fi în acest an pe lista femeilor care vor aduce copii pe lume, în pandemie. Vedeta este în culmea fericirii și s-a pozat de curând, dintr-o vacanță în Egipt, în costum de baie. Roxana Vancea încă arată senzațional!

În Egipt, Roxana Vancea se află alături de soțul ei Dragoș și de fiul acestuia, Milan. Acolo, vremea este foarte frumoasă și toți trei se bucură din plin de piscină și mare. După cum se poate vedea, Roxana este îmbrăcată într-un costum de baie, din două piese. A făcut mai multe fotografii, în care sarcina nu este deloc vizibilă, având în vedere că în perioada de trei luni și jumătate burtica începe ușor să crească.

 Roxana Vancea, despre prima ei sarcină
Îsărcinată fiind, Roxana Vancea nu mai face abdomene. Atunci când a aflat că va deveni mamă, a păstrat inițial doar pentru ea, din cauza unui chist ovarian. După trei săptămâni de tratament, a spus și soțului și fiului acestuia, Milan.

”Sunt însărcinată în trei luni jumate. 
Încă nu a crescut burtica, nu se vede încă. Nu am avut voie să fac abdomente, pentru că la începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic pentru că eu am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor și când mi-a zis de chist m-am speriat un pic și am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul. Cu Milan am vorbit dinainte, ca sa fim siguri ca ar vrea un frățor sau o surioară. Când am fost să îmi spună sexul copilului, nu știam ce o să îi spun lui Milan, pentru că voia băiețel, el i-a pus și nume.Vrea să îi pună numele Ayan. 70% ne-au spus că va fi băiețel”, a spus Roxana Vancea la Teo Show, potrivit wowbiz.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: