Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Dan Bittman, un concept unic:„ A2 Wake Park”. Cât costă o noapte de cazare la căbănuțele artistului

FOTO Dan Bittman, un concept unic:„ A2 Wake Park”. Cât costă o noapte de cazare la căbănuțele artistului

GALERIE FOTO (4)

Îndrăgitul artist, Dan Bittman este și antreprenor! Poate nu știați, dar acesta deține un parc de agrement,„ A2 Wake Park”, în apropierea Capitalei, în Sărulești, la km 49 pe Autostrada Sorelui, chiar lângă lacul Sulimanu. Iată unde puteți avea parte de un concediu de vis!

A2 Wake Park: Locația ideală pentru un concediu de vară

Dacă vă numărați printre pasionați, vă puteți bucura de odihnă chiar la locația lui Bittman, unde veți sta peste noapte în căsuțe mici din lemn, chiar lângă apă. Costul unei nopți de cazare este de 150 de lei.

„Am încheiat un turneu prin țară, văd că lucrurile continuă. Pe final de săptămână avem cereri … Cât de cât s-au mai deschis puțin lucrurile și pe partea aceasta”, a declarat Dan Bittman, potrivit cei de la fanatik.ro

Ce activități veți avea în paradisul „A2 Wake Park”

Interpretul, este prima persoană din România care a lansat conceptul de „Wake Park din România”. Locația este una de vis, chiar lângă lacul Sulimaru, unde de vă puteți bucura de „wake board pe cablu” și alte activități distractive.

Parcul de agrement dispunde de mai multe terenuri de fotbal, plajă, terasă frumos amenajată pe malul lacului, dar și căsuțe din lemn, unde vă puteți caza la prețul mai sus menționat.

Dan Bittman a reușit să facă din lacul Sulimanu un loc special pentru cei ce vor să se distreze, dar și unde oamenii au parte de cele mai tari activități.

Ce este cel mai important pentru Dan Bittman

Bittman a recunoscut pentru aceeași sursă că dacă are parte de sănătate și poate cânta nu-i mai trebuie nimic:

„Tot ceea ce îmi mai doresc la vârsta asta este să am sănătate, să pot cânta pe scenă în continuare și să bucur oamenii. La 60 de ani am ajuns la concluzia că sănătatea este cea mai importantă.”

Astfel, artistul își continuă cariera muzicală, dar este prins și în noua lui afacere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: