Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle a împlinit 3 ani! Familia regală, urări în mediul online 

FOTO Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle a împlinit 3 ani! Familia regală, urări în mediul online 

GALERIE FOTO (4)

Regina, Prințul Charles și Ducele și Ducesa de Cambridge au trimis urări de ziua de naștere fiului Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie care a împlinit astăzi frumoasa vârstă de trei ani .

Archie își sărbătorește cea de-a treia aniversare, în California, alături de părinții săi și de sora sa mai mică Lilibet, în timp ce membrii familiei regale au intrat pe rețelele de socializare pentru a marca această ocazie.

Urări din partea reginei 

Contul de Twitter al Familiei Regale, care o reprezintă pe Majestatea Sa, i-a adus un omagiu fiului Ducelui și Ducesei de Sussex printr-un scurt mesaj de ziua de naștere:

„Îi urez lui Archie Mountbatten-Windsor o foarte fericită aniversare de 3 ani!”, se arată în tweet, care a fost însoțit de o fotografie cu prima întâlnire a reginei cu Archie, la doar câteva zile după nașterea sa, pe 6 mai 2019, la Castelul Windsor.

În imagine, Meghan îl ține în brațe pe Archie, înfășurat într-o pătură albă, în timp ce mama ei, Doria Ragland, prințul Harry, prințul Philip și regina îi zâmbesc micuțului.

Urări din partea prințului William și soției lui, Kate

Pentru a-i sărbători ziua de naștere, prințul William și Kate au împărtășit o fotografie a lui Archie făcută în timpul botezului său din iulie 2019, din care fac parte familia Cambridge, familia Sussex, Ragland, prințul Charles și Camilla, precum și surorile prințesei Diana, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes. Ele au împărtășit aceeași fotografie la ziua de naștere a lui Archie anul trecut.

„Îi urez lui Archie o zi de naștere fericită de 3 ani astăzi”, se arată în postare.

Prințul Charles și Camilla au transmis, de asemenea, un mesaj pentru fiul prințului Harry și al lui Meghan pe Twitter. Cu toate acestea, în loc să posteze propria lor fotografie cu Archie, contul lor oficial, Clarence House, a redistribuit mesajul împărtășit de rețelele de socializare ale reginei, adăugând: „La mulți ani Archie!”.

Totodată au fost postate urări și pe rețeaua de socializare Instagram prin intermediul paginilor care se ocupă de Familia Regală:

Familia regală, departe de micuțul Archie

Archie, care este al șaptelea în linia de succesiune la tron. Familia regală nu l-au mai văzut de la mutarea familiei în California în 2020, de unde și împărtășirea fotografiilor văzute anterior. 

Micuțul a fost ultima dată în Marea Britanie în toamna anului 2019, înainte ca soții Sussex să plece pentru a petrece Crăciunul în Canada.

Prințul Harry și Meghan au vizitat-o pe regină la Castelul Windsor în aprilie, în drumul lor spre Olanda pentru a participa la Jocurile Invictus, în prima lor vizită comună în Marea Britanie de când au renunțat la rolurile regale oficiale și s-au mutat în SUA.

Harry în vizită fără micuțul Archie

Cu toate acestea, Archie nu a venit pentru vizită și a rămas în California. Harry a declarat că nu este sigur pentru familia sa să se întoarcă în Marea Britanie fără protecția poliției.

Membrii de rang înalt ai familiei regale beneficiază de protecție finanțată de contribuabili, dar Harry a pierdut-o atunci când el și Meghan au renunțat la funcțiile regale active și s-au mutat în SUA, în urmă cu mai bine de doi ani. 

Cuplul a declarat că decizia lor s-a datorat a ceea ce au descris ca fiind intruziuni insuportabile și atitudini rasiste ale presei britanice.

În timp ce regina nu a putut să-l vadă pe Archie în persoană timp de mai mulți ani din această cauză și din cauza pandemiei COVID-19, prințul Harry a declarat anterior că cei doi au interacționat virtual prin intermediul apelurilor video Zoom.

Regina nu a întâlnit-o încă pe fiica prințului Harry și a lui Meghan, Lilibet, în vârstă de 10 luni, care îi poartă numele. Prințul Harry a declarat anterior la emisiunea „Today” de la „NBC” că el și Meghan doresc să se întoarcă în Marea Britanie cu copiii lor pentru Jubileul de Platină al reginei din iunie, dar a spus că „probleme de securitate” ar putea sta în cale.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: