Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Gabriela Priscariu, reacție neașteptată la adresa unei urmăritoare. Ce a avut de spus soția lui Dani Oțil

FOTO Gabriela Priscariu, reacție neașteptată la adresa unei urmăritoare. Ce a avut de spus soția lui Dani Oțil

GALERIE FOTO (5)

Gabriela Priscariu și Dani Oțil sunt căsătoriți și au împreună un băiețel. De când a devenit mămică, Gabriela este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și împărtășește mereu cu alte mămici năzbâtiile fiului ei, dar și anumite accesorii pe care le promovează în beneficiul bebelușilor.

De data aceasta, soția lui Dani Oțil a primit un mesaj de la o urmăritoare care a deranjat-o extrem de tare și nu s-a putut abține din a da un răspuns public.

Ce a deranjat-o pe Gabriela Priscariu

Gabriela Priscariu postează tot ce face băiețelul ei și a lui Dani Oțil. Aceasta este topită după suflețelul mic și îi place să împărtășească toate momentele cu urmăritoarele ei de pe Instagram. Din când în când dă și sfaturi referitoare la accesorii pentru bebeluși.

Astăzi, a postat un nou video pe InstaStory-ul de la Instagram, în care cel mic mănâncă pentru prima dată o banană, dar nu oricum. Având în vedere vârsta fragedă, mama lui a folosit o suzetă pentru fructe și legume. Suzeta este una specială, în care se pune un anumit aliment dorit de mămică și are rolul de a asigura siguranța bebelușului de a nu se îneca cu mâncărica aleasă.
Ei bine, după cum se și aștepta, deoarece știe că există și oameni care se simt bine să comenteze orice acțiune de-a ei, Gabriela Priscariu a primit imediat reacțiile urmăritorilor ei.

Schimb de replici pe Instagram

Una dintre mămicile care o urmăresc i-a răspuns la povestea de pe InstaStory foarte deranjată de procedura la care a apelat mămica, afirmând că ‘’este o tâmpenie această suzetă’’.

„Sincer, mi se pare o tâmpenie această suzetă să o mormăie acolo, când poate mânca banana, care este moale ca atare…’’, la care Gabriela a răspuns; ‘’Păi și am zis eu să o cumperi??? Tu îi dai cum vrei tu să mănânce copilului tău’’.

 

Mămica cu pricina nu s-a lăsat mai prejos și a ținut morțiș să îi dea replica Gabrielei la postare, spunând că nu înțelege de ce trebuie să arate și site-ul de unde se poate achiziționa suzeta.

‘’Îți ziceam părerea despre această suzetă, doar că voi cei care sunteți influenceri, după o poză cu copilul în care molfăie plastic… pune-ți și de unde o aveți ca toată mămicile să o cumpere?… de ce?’’, a fost replicat dată Gabrielei Prisacariu.

Deranjată de toată această situație creată inutil, Gabriela a postat la povestea de pe Instagram, un screenshot cu toată conversația pe care a purtat-o cu urmăritoarea ei, la care a adăugat un mesaj:

‘’Nu mai pot cu mămicile astea perfecte…’’

Sursă foto: Instagram, Gabriela Priscariu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: