Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Loredana Groza pozează în ipostaze provocatoare, chiar în postul Paștelui. Ce i-a propus Mihai Bendeac

FOTO Loredana Groza pozează în ipostaze provocatoare, chiar în postul Paștelui. Ce i-a propus Mihai Bendeac

Loredana Groza nu se astâmpără nici în postul Paștelui, dovadă ultima fotografie pe care a postat-o în mediul online, unde diva este prezentată într-o poziție extrem de senzuală, ceea ce a stârnit imaginația internauților. Mihai Bendeac este unul dintre cei care și-a făcut public interesul față de artistă.

Ipostaze provocatoare cu Loredana Groza

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a postat pe platforma social, Instagram o fotografie care o arată într-o ipostază seducătoare. Solista găsește mereu noi modalități de a-și surprinde fanii.
Ea apare îmbrăcată într-o rochie neagră, complet transparentă, cu paiete, iar pe dedesubt vedeta poartă doar un body, simplu, negru. Fanii ei au observat și poziția erotică pe care vedeta a abordat-o și au reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

Aceasta a adăugat la fotogrofie o descriere ce dă notă de creativitate:

„Ce atârni pe pereții minții tale?”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Ei au apreciat-o cel mai mult pentru libertatea ei și formele senzuale pe care le are la vârsta ei. E clar, Lori a reușit să dea frâu imaginației urmăritorilor ei chiar în timpul Postului Mare.
Fotografia Loredanei a strâns aprecieri și sute de comentarii, semn că artista în vârstă de 51 de ani rămâne una dintre cele mai îndragite artiste din România.

Loredana Groza, comentarii pozitive de la fani

,,Voluptoasă, senzuală și atitudine”, ,,Senzuală și plină de erotism!!!”, ,,Wow, ce frumoasă și sexi”, ,,Superbă. Le dai clasa la tineret. Complimentele mele.”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la poza Loredanei.

Ce i-a propus actorul Mihai Bendeac cântăreței, Loredana Groza

În secțiunea de comentarii de pe Instagram se poate regăsi un comentariu din partea actorului Mihai Bendeac. Acesta este cunoscut în lumea mondenă ca fiind atras de frumos. El nu s-a sfiit să-I aducă apreciere Loredanei, venind chiar cu o propunere puțin indecentă, dar cu iz de glumă:

„Oricand, Lori! Numarul meu il ai, deci…”

El nu a primit un răspuns public, dar cu siguranță Loredana nu s-a supărate. Aceasta este conștientă de frumusețea pe care o are și energia pe care o transmite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: