Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Nicușor Dan filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe

FOTO Nicușor Dan filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe

FOTO Nicușor Dan filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe

Nicușor Dan filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe. Primarul General al Capitalei,  a fost surprins într-o ipostază șocantă. Acesta a fost fotografiat în timp ce traversa strada neregulamentar. Mai mult, Nicușor Dan își ținea fiica în brațe în momentul traversării.

FOTO Nicușor Dan filmat în timp ce traversează strada neregulamentar cu fetița în brațe

Sindicatul European a publicat, marți seara, imagini cu primarul general al Capitalei, Niculor Dan, în timp ce acesta traversa o stradă neregulamentar, cu fiica sa în brațe. Din imagini se vede cu Nicușor Dan merge pe trotuat cu fiica sa, iar înainte de a traversa șoseaua aglomerată, prin loc nepermis, Nicușor Dan își ridică fiica în brațe.

Din cauza aglomerației, primarul se retrage pe marginea drumului. Acesta a ignorat pericolul, iar la un moment dat reușește să se strecoare printre mașini. „Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan își învață copilul să respecte regulile.Nicușor dă un exemplu prost copilului, învățându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicușor!”, a transmis Europol pe contul de facebook.

Nicușor Dan, inițiatorul USR

Primarul general al Capitalei este inițiatorul și fostul președinte al formațiunii Uniunii Salvați România. În 2020, Nicușor Dan a fost aales în funcția de primar general al Bucureștiului cu 42,8% din voturi. Acesta este de părere ca tinerii să nu mai dorească să plece din oraș. Pentru ca acest lucru să fie posibill, este nevoie de un oraș în care să fie decent și frumos aranjat.

Printre proiectele propuse de Nicușor Dan, se numără și crearea unor linii de metrou ușor pe infrastructura care exista deja, o prioritizare a transportului în comun și un plan de prevenire a efectelor cutremurelor, strângerea urgentă a cainilor vagabonzi de pe strâzi și eliminarea construcțiilor ilegale din parcuri. Până acum, Nicușor Dan nu a făcut multe schimbări în oraș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: