Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Oamenii legii ar fi aplicat „propriile legi”. Imaginea cumplită a unui bărbat reținut la sediul Poliției Piatra Neamț a devenit virală peste noapte

FOTO Oamenii legii ar fi aplicat „propriile legi”. Imaginea cumplită a unui bărbat reținut la sediul Poliției Piatra Neamț a devenit virală peste noapte

GALERIE FOTO (2)

În Piatra-Neamț a avut loc un eveniment ce a creat tulburare, deoarece un bărbat susține cu înverșunare că a fost agresat de către polițiști chiar în sediul Poliției Piatra Neamț. Acesta a avut o altercație cu polițiștii în urma căreia a fost amendat, dar aparent a fost și abuzat de oamenii legii. Iată cum au decurs acțiunile bărbatului!

Un bărbat reținut susține că a avut parte de clipe de coșmar la sediul Poliției Piatra Neamț

Bărbatul s-ar fi aflat într-un taxi, atunci când o patrulă mixtă formată dintr-un polițist al Poliției municipiului Piatra-Neamț și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Târnavelor din Piatra-Neamț și le-ar fi adresat injurii și expresii jignitoare, conform IPJ Neamț. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 18 iunie, în jurul orei 20:30.

La momentul respectiv, agentul de poliție a oprit taxiul în care se afla bărbatul din Piatra-Neamț și i-a solicitat să se legitimeze. Acesta ar fi refuzat acțiunea agentului de poliție și nu a furnizat datele privind identitate sa. Ulterior, oamenii legii l-au imobilzat și escortat la sediul Poliției Municipiului Piatra-Neamț, pentru a-l identifica și aplica legea în consecință cu acțiunile sale.

„Bărbatul în cauză, în vârstă de 37 de ani, din Piatra-Neamț, a fost sancționat contravențional conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei”, relatează „Antena 3”.

În jurul orei 21.30, bărbatul reținut ar fi apelat numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza faptul că a fost agresat fizic de către echipajul de poliție.

Copiii bărbatului de la Piatra-Neamț au fost puternic afectați

Pe rețelele sociale s-a viralizat un clip video care ni-l arată pe bărbat cum iese din sediul Poliției Municipiului Piatra-Neamț cu urme vizibile de violență, pe întreaga față. Imaginile au fost difuzat în mod blurat și prin intermediul televiziunii. Copiii bărbatului au fost puternic afectați. Atunci când și-au văzut tatăl, au izbucnit în plans.

Sursa foto: Antena 3

Procurorii, sunt cei ce vor decide dacă a fost lovit sau nu de polițiști, deoarece s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă din partea agenților de poliție din cadrul sediului de Poliție a Municipiului Piatra-Neamț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: