Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Pepe, de nerecunoscut! Schimbarea majoră de look a șocat toți internauții  

FOTO Pepe, de nerecunoscut! Schimbarea majoră de look a șocat toți internauții  

GALERIE FOTO (2)

Pepe a luat o decizie radicală! Acesta a renunțat definitiv la pletele cu care ne-a obișnuit de-a lungul carierei și s-a tuns scurt. Noua frizură a artistului a făcut înconjurul internetului. Acesta a șocat cu gestul său și a recunoscut că nici măcar el nu se recunoaște și nu se poate obișnui.

Pepe, schimbare de look

Schimbarea de look a lui Pepe i-a lăsat pe internauți cu gurile căscate. Cântărețul susține că nici măcarel nu se poate obișnui cu noul său look. După atâția ani în care ne-a obișnuit cu plete, artistul a decis că este vremea de o schimbare radicală, de o reinventare.

„Nu mă recunosc”, a scris Pepe, alături de prima poză postată de către el cu noua frizură, pe InstaStory.

Pepe cu părul scurt

Noua frizură este chiar interesantă! Artistului nu îi stă deloc rău, însă ne va lua ceva timp până ne vom obișnui cu noua variantă de look a lui Pepe. Chiar și cântărețul de muzică latino a spus într-un videoclip postat pe TikTok de către Liviu Vârciu că noul look îl întinerește:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

„Liviu Vârciu: – Dragilor, hai să vă spun cu cine vorbesc eu despre freză! Mi-a spus că: ”Freza aia a ta…”, uitați cine mi-a spus mie de freza mea.

Pepe: – Uite și tu băiat tânăr, frumos. Ești nebun? Mai învață de la Nea Mărin cum să te tunzi.

Liviu Vârciu: – A zis că Nea Mărin, pe look stă bine. Uitați-vă un pic cu cine vorbesc eu de freză și de păr. Cu ăsta de nu mai are păr”, se relatează din videoclipul de pe TikTok, „Cancan.ro”.

Pepe va deveni tată de băiat

La frumoasa vârsta de 42 de ani, Pepe va deveni dinou tătic. De această dată va avea băiat. Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Yasmine Ody, care este însărcinată în șapte luni. Aceasta i-a cucerit inima și îl va face tată pentru a treia oară.

Pepe și Yasmine sunt destul de secretoși când vine vorba de viața lor personală, iar de multe ori țin lucrurile departe de ochii lumii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: