Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Pippa Middleton este însărcinată! Sora mai mică a Ducesei de Cambridge așteaptă cel de-al treilea copil

FOTO Pippa Middleton este însărcinată! Sora mai mică a Ducesei de Cambridge așteaptă cel de-al treilea copil

GALERIE FOTO (2)

Sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a debutat cu burtica la vedere la concertul „Party at the Palace”, de sâmbătă din cadrul Jubileului de Platină organizat în onoarea Reginei Elisabeta, în fața Palatului Buckingham. De aici se deduce că Pippa Middleton și James Matthews așteaptă cel de-al treilea copil al lor.

Pippa Middleton, însărcinată cu cel de-al treilea copil

Sora mai mică a ducesei de Cambridge a debutat cu burtica bebelușului sâmbătă seară, în timpul concertului „Party at the Palace”, care a avut loc în cadrul sărbătoririi jubileului de platină. În vârstă de 38 de ani, sora mai mică a ducesei, strălucea într-o rochie verde aprins și cu părul ondulat, în timp ce stătea alături de Matthews, de fratele ei mai mic, James Middleton, și de soția acestuia, Alizée Thévenet.

Middleton și Matthews sunt deja părinții lui Arthur, în vârstă de trei ani, și Grace, în vârstă de un an.

Middleton așteaptă al treilea copil la puțin peste un an de când a născut-o pe fiica Grace în martie 2021. Middleton a călcat pe urmele surorii sale mai mari, născând în aripa Lindo a spitalului St. Mary’s.

Părinții surorilor Middleton, Carole și Michael, au fost și ei prezenți la eveniment, însă familia Middleton nu a împărțit loja regală cu Kate, prințul William sau cu copiii lor ( prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis).

Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit în 2017

Pippa Middleton este căsătorită cu James Matthews, fost șofer de curse pro-car. James este acum, administrator de fonduri speculative cu „Eden Rock Capital Management”. Middleton și Matthews s-au căsătorit în mai 2017 la biserica St. Mark’s Church din Englefield. Petrecerea de la Palat a părut să fie singurul eveniment la care Middleton și Matthews au luat parte în tot weekendul jubiliar, potrivit „Reuters”

Pippa, la fel ca sora ei mai mare, este căsătorită cu un bărbat cu succesiune regală și va fi cunoscută prin titlul de Lady Glen Affric dacă soțul ei scoțian, James Matthews, moștenește poziția tatălui său ca Laird of Glen Affric, care este o moșie scoțiană aflată la 15 km de Loch Ness.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: