Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Toboșarul Bubu Cernea a spus marele „DA” alături de actrița din „Adela”. Nuntă de vis

FOTO Toboșarul Bubu Cernea a spus marele „DA” alături de actrița din „Adela”. Nuntă de vis

GALERIE FOTO (5)

Toboșarul Bubu Cernea, fiul Crinei Mardare și al lui Mișu Cernea de la „Sfinz experience”, a spus marele „DA”, joi pe 9 iunie. 

Tânărul, în vârstă de 28 de ani i-a furat inima Elenei Mogîldea și a reușit să o păstreze alături de el pentru toată viața! Cei doi au hotărât să-și unească destinele într-o ceremonie de vis alături de familie, prieteni, dar și colegi de breaslă. Pe Elena Mogîldea o cunoaștem din serialul îndrăgit de noi toti, „Adela”, unde a interpretat-o pe „Gia”. 

Bubu Cernea și Elena Mogîldea au făcut pasul cel mare

Bubu Cernea este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni și solicitați toboșari din țara noastră, dar l-am văzut cu toții și pe marile ecrane, deoarece este și un bun actor. Alături de Elena Mogîldea a făcut pasul cel mare. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și siguri pe ei că vor să formeze o familie până la adânci bătrâneți. 

Crina Mardare, mama lui Bubu a fost copleșită de emoție la evenimentul fiului său alături de frumoasa Elena.  Evenimentul s-a desfășurat la un centru de evenimente din pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal și a fost un real succes. 

Alături de proaspeții miri au fost nume sonore din showbizul românesc precum Ruxandra Ion, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cântăreața Alina Erimia, actrița Cristina Ciobănașu, Irina Rimes și mulți alții. 

Bubu Cernea și Elena Mogîldea, nuntă de vis

Elena a purtat o rochie superbă, de un roz pal ca de prințesă, scurtă și cu volane, iar Bubu a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața lui, blugi, un tricou alb cu un sacou pe deasupra. Astfel că nu s-a pus etichetă pe ținută, cei doi ieșit din tipare, deoarece și-au dorit o zi relaxantă, fără presiuni. 

Bubu Cernea a postat pe rețele de socializare un mesaj în care își exprimă sentimentele față de Elena și le mulțumește tuturor invitaților pentru prezență: 

  „M-am căsătorit ieri cu cea mai bună și frumoasă fată din lume. Te iubesc până la sfârșitul Galaxiei și înapoi. Mulțumim enorm tuturor prietenilor noștri care au venit și au petrecut alături de noi aseară”, a scris Bubu Cernea pe Instagram. 

La petrecerea de nuntă, s-a încins ringul de dans! Mirii alături de invitații lor s-au distrat de minune și cu siguranță a fost un eveniment cu totul special și energic. 

Sursa foto: Instagram Bubu Cernea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: