Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Ultima lor fotografie împreună. Cine îi ajută pe frații din Timiș după ce părinții lor s-au înecat

FOTO Ultima lor fotografie împreună. Cine îi ajută pe frații din Timiș după ce părinții lor s-au înecat

GALERIE FOTO (2) Parinti inecati in raul Timis

Părinții care au murit înecați în văzul copiilor lor vor fi înmormântați. Ei și copiii lor, de 10 și 11 ani, împreună cu alți apropiați, merseseră toți la picnic pe malul râului Timiș. Iată ce o să se întâmple cu minorii și cine le dă o mână de ajutor în aceste momente grele pentru ei.

Cine îi ajută pe frații din Timiș după ce părinții lor s-au înecat sub ochii lor

Pe 26 iunie 2022, doi părinți, de 39 și 34 de ani, au murit înecați în râul Timiș sub privirile copiilor lor. Ei și copiii, de 10 și 11 ani, împreună cu alți apropiați, printre care și unchiul copiilor, merseseră la picnic. Tatăl ar fi intrat primul în râu ca să se răcorească. N-ar fi știut să înoate, scrie SpyNews, și n-ar mai fi putut să iasă, așa că soția ar fi intervenit, deși nici ea nu ar fi știut să înoate.

Cei mici au văzut cum adulții dispar în ape, luați de curenți. După câteva ore în care autoritățile i-au căutat, i-au găsit fără suflare.

Întreaga comunitate vorbește despre tragedie. Primăria Coșteiu, de care ține satul Tipari, localitatea victimelor, urmează să ofere ajutor pentru cei doi copii rămași orfani, a relatat presa locală. Totodată, copiii vor rămâne cel mai probabil în grija rudelor, a scris SpyNews, pentru că tatăl lor provenea dintr-o familie cu mulți frați.

În mediul online a fost postată și o fotografie în care ar apărea părinții și ceilalți membri de familie, despre care se spune că ar fi fost făcută chiar în ziua tragediei.

Parinti inecati in raul Timis
Sursa: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: