Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Un autoturism a fost găsit în apele râului Mureș. Inimaginabil ce au găsit autoritățile în interior

FOTO Un autoturism a fost găsit în apele râului Mureș. Inimaginabil ce au găsit autoritățile în interior

GALERIE FOTO (6)

În apele râului Mureș a fost găsită o mașină. Autoritățile au aflat despre autovehicul un detaliu cutremurător. Iată ce a ieșit la suprafață în această anchetă!

Un autoturism a fost găsit în apele râului Mureș

O mașină a fost descoperită de autorități, în râul Mureș, în dreptul comunei Felnac, din județul Arad, într-o zonă greu accesibilă, blocată în nisip. Au venit de grabă pompierii și au reușit să scoată la suprafă autovehiculul abia după 5 ore.

Reprezentanții ISU Arad „precizează, în legătură cu intervenția, că mașina este blocată într-un banc de nisip și se încearcă ancorarea acesteia și aducerea la mal. Pompierii nu au găsit nicio persoană în interiorul autoturismului. Mașina este blocată într-un banc de nisip. Echipajul de căutare a verificat autoturismul, în interiorul autoturismului nu se află nici o persoană. Accesul prin pădure spre autoturism nu se poate face decât cu mașini de teren. În sprijin a venit un utilaj – buldoexcavator – pus la dispoziție de primăria Felnac. Se încearcă ancorarea autoturismului și aducerea la mal”, au anunțat cei de la ISU Arad, potrivit „aradon.ro”

Polițiștii au început să-și pună semne de întrebare în momentul în care au văzut ce se afla în interiorul mașinii, fapt pentru care s-a pornit o anchetă.

Mașina a fost alertată de către un pescar din zonă ce a văzut capota mașinii și a apelat numărul unic de urgență 112.

Sursa foto: „aradon.ro”

Inimaginabil ce au găsit autoritățile în interior

Din fericire, nu a fost găsită nicio persoană captivă în interior. Scafandrii au căutat eventualele victime, dar nu au găsit pe nimeni. Autoritățile au căutat, amănunțit și în interiorul autoturismului găsit în râu.

Aceștia au găsit în interiorul autoturismului acte, dar și mai multe piese de lenjerie intima, fapt ce a dus la deschiderea unei anchete pentru a stabili exact care a fost șirul evenimentelor.

Oamenii legii încearcă să îi dea de urmă proprietarului autoturismului, dar nu a fost efectuată transcrierea la fiecare vânzare din cele patru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: