Redactia.ro
Home » Stil de viață » FOTO/VIDEO Cu câțiva ani în urmă, locuia într-o cutie de carton. Acum este un CEO care îi angajează pe cei fără adăpost

FOTO/VIDEO Cu câțiva ani în urmă, locuia într-o cutie de carton. Acum este un CEO care îi angajează pe cei fără adăpost

GALERIE FOTO (7)

Drew Goodall are în prezent o viață minunată, obținând un profit de peste 250.000 de dolari pe an din compania sa Suns Shoeshine. Nu cu mult timp în urmă, viața lui era foarte diferită. Acesta trăia pe străzi, iar speranța unei vieți normale era greu de găsit.

Drew Goodall dăruiește mai departe

Actorul susține că prin compania pe care o deține își propune să angajeze persoane fără adăpost, precum și persoane cu nevoi speciale:

„Nu există un buton magic pentru persoanele fără adăpost. Este ceva care va fi mereu acolo… (dar) doar acordând cuiva ceva timp, vorbind cu el, asta ajută mult la găsirea unei soluții pentru persoanele fără adăpost!”, potrivit „goalcast.com”.

Drew Goodall a trăit momente tragice

Viața lui actorului a fost una cu suișuri și coborâșuri. La 20 de ani, a jucat în câteva filme importante, precum „Snatch” și „About a Boy”. În cele din urmă, munca a încetat să mai vină și a rămas fără bani. Acesta a mărturisit că ar fi putut să se mute cu părinții săi, dar atunci ar fi simțit că a eșuat. Era o mare rușine pentru el.

Când a fost evacuat din propria casă, a ajuns să locuiască pe străzile din Londra:

„Nu am vrut să-mi înfrunt părinții. Când am plecat de acasă, eu eram marea speranță. Nu puteam să înfrunt rușinea de a mă întoarce cu coada între picioare”, conform aceleași surse.

Drew Goodall a luat atitudine

Blocat într-un ciclu în care cerșea mâncare și dormea într-o cutie de carton, Goodall a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a câștiga un trai cinstit, începând cu lustruirea pantofilor oamenilor.

Drew Goodall, o nouă șansă

Acest lucru a durat câteva luni până când Drew a avut o mare șansă! Unul dintre clienții săi obișnuiți s-a oferit să îi permită să își deschidă un mic magazin în holul biroului său. Acest lucru l-a ajutat pe Drew să obțină un venit mai stabil și l-a scos de pe străzi.

Pe măsură ce afacerile au continuat să se îmbunătățească, el s-a extins pentru a crea Suns Shoeshine, care avea locații în birouri din toată Londra și angaja zeci de persoane, aproape toate fără adăpost sau cu nevoi speciale.

Răsplata pentru viitor

Drew donează o mare parte din salariul său personal în scopuri caritabile, pentru că își va aminti întotdeauna de unde a venit. De asemenea, recunoaște că ajutorul din partea altora l-a adus acolo unde se află astăzi, relatează sursa citată.

Succesul poate fi chiar după colț și, uneori, este doar o chestiune de oameni potriviți care își intersectează drumurile la momentul potrivit. Cât de minunat s-a dovedit a fi acest lucru pentru Drew și ce treabă extraordinară face el acum pentru a da mai departe!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: