Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Vlăduța Lupău va naște în două luni. Cum arată și cum se pregătește de marele moment

FOTO Vlăduța Lupău va naște în două luni. Cum arată și cum se pregătește de marele moment

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică din țara noastră. Aceasta a fost luni la rând locul întâi în topurile muzicale cu piesele sale. Artista se pregătește să devină mamă în aproximativ două luni.

Vlăduța Lupău va naște în două luni

Vlăduța Lupău face pregătiri intense pentru venirea bebelușului și este foarte implicată într-un proiect de suflet. Aceasta este în plin șantier punând la punct căminul în care își vor primi micul suflețel după naștere: „Sunt omul șantierului”. Cântăreața își dorește să aibă casa gata înainte să nască pentru a-I face o primire călduroasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Cum se pregătește Vlăduța Lupău pentru marele moment

După câteva zile de absență pe rețelele sociale, artista le-a explicat fanilor motivul. Ea le-a povestit că la ea acasă este șantier, iar pregătirile nu o lasă nici măcar să se odihnească. Ea a mai punctat că nu i-a fost deloc ușor să facă rost de materialele pe care și le dorește.

„Sunt omul șantierului. De câteva zile sunt în toate magazinele: de marmură, de quarț, de obiecte sanitare … Cine e în șantier așa ca noi știe că toate comenzile durează minim 8 săptămâni. (…) Eu chiar am încercat să le comand pe toate din timp, însă mai am câteva chestii rătăcite și rămase și mă enervează. Și până nu le văd cu ochii mei, nu îmi plac. Am pățit. Au venit, au montat gresia, nu mi-a plăcut, au venit și au dat-o jos. Am comandat alta.”, le-a mărturisit Vlăduța Lupău fanilor ei, într-un InstaStory.

Vlăduța Lupău, detalii despre camera bebelușului

Vlăduța Lupău a dat detalii despre cum a schimbat culoarea camerei copilului. Aceasta a adăugat că soacra ei a început deja să achiziționeze cele necesare nașterii bebelușului:

„Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!

Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: