Redactia.ro
Home » Știri » Frații Pavăl au dat o nouă lovitură! Au încheiat o afacere cu una dintre cele mai renumite companii americane

Frații Pavăl au dat o nouă lovitură! Au încheiat o afacere cu una dintre cele mai renumite companii americane

fratii paval

Frații Dedeman se pregătesc să dea o nouă lovitură din punct de vedere financiar. Se pare că frații care dețin lanțul de magazine Dedeman intenționează să intre în afaceri alături de un gigant american. Iată detaliile!

Frații Pavăl au încheiat o afacere profitabilă cu o companie celebră din America

Cu 17 ani în urmă, unul dintre cei mai mari giganți americani a intrat pe piața din România, iar de atunci numărul angajaților lui a crescut până la 1.000 în 2022. În anul trecut, acest gigant american a anunțat deschiderea de noi poziții pentru specialiști în software, cu peste 40 de locuri de muncă disponibile la acel moment. Potrivit informațiilor de ultimă oră din 2023, acest gigant american a inițiat o afacere cu proprietarii Dedeman. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim că este vorba despre Adobe.

Gigantul american Adobe este compania responsabilă pentru dezvoltarea unor programe renumite, cum ar fi Photoshop, Adobe Acrobat Reader, Premier Pro și alte aplicații de editare și producție video.

Compania oferă, de asemenea, soluții în domeniul creării, gestionării, livrării, măsurării și optimizării conținutului și experiențelor în diverse formate media digitale, inclusiv implicarea și tranzacționarea acestora. Aceste produse și servicii sunt destinate profesioniștilor și utilizatorilor din diferite industrii care se bazează pe tehnologia digitală.

Adobe se află pe piața din România de 17 ani

După o prezență de peste 17 ani pe piața locală, gigantul american a făcut anunțul recent că intenționează să mute grupul său de angajați români din Capitală într-un nou sediu. Înainte de această mutare, cartierul general al subsidiarei din București a fost localizat în zona cartierului Militari timp de 16 ani. Sediul pe care l-a ales pentru relocare este situat în zona Tineretului și se află în proprietatea fraților Pavăl, proprietarii celebrului lanț de magazine Dedeman.

Noul sediul al celor de la Adobe ocupă o suprafață care se întinde pe 16.000 de metri pătrați și reprezintă mai bine de jumătate din clădirea care se află în proprietatea fraților Pavăl.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: