Redactia.ro
Home » Monden » Frumuseţea se moşteneşte în familia Lidiei Buble. Cum arată Lorena, sora mai mică a cântăreţei

Frumuseţea se moşteneşte în familia Lidiei Buble. Cum arată Lorena, sora mai mică a cântăreţei

GALERIE FOTO (4) Lidia Buble și Lorena Buble

Lidia Buble a spus în nenumărate rânduri că are o familie numeroasă cu care se mândrește. Artista are 11 frați, dintre care patru surori. Mezina familiei a moștenit niște trăsăturile unice care o fac să semene cu multe vedete internaționale. 

Lorena Buble este mai frumoasă ca oricând

Dacă până de curând Lidia Buble a ținut-o secreta pe sora ei mai mică, acum, de când aceasta a devenit o domnișoară cunoscută în mediul online, artista o plimbă cu ea peste tot. Lorena vine des la București și apare deseori în prezența surorii sale celebre.

Adolescentă cu trăsături de model umblă în cercurile mondene și se bucură de atenția pe care și artista o primește. Este urmărită de aproape 50 de mii de oameni pe Instagram și are o voce de înger.

Lorena Buble este singura din frații săi care a rămas în Deva, orașul natal, pentru că este minoră și încă al liceu. Imediat după ce va termina școala Lidia Buble a declarat că o va lua sub aripa sa și o va ajuta cu o carieră în muzică, sau chiar în modeling.

Tânăra este foarte apreciată în mediul online pentru frumusețea și vocea ei. Aceasta poztează deseori fotografii simple care îi scot în evindeță trăsăturile, dar este cunoscută și de pe Youtube pentru videoclipurile în care interpretează melodii religioase.

Cum a ajuns Lidia Buble celebră

Lidia Buble s-a născut în orașul Deva și înainte să devină celebră aceasta a cântat în corul bisericii, lucru pe care l-au făcut toți frații ei. La acea vreme nu a știut că are voce și nu-și dorea să devină cântăreață, nefiind conștientă de calitățile ei vocale. Aceasta a fost descoperită întâmplător de Adi Sîna la un casting de voci.

S-a mutat la București, a început mai multe colaborări cu acesta, iar mai apoi a intrat la inimile ascultătorilor și a început să apară din ce în ce mai des în atenția publicului și a presei.

Aceasta a avut o relație de cinci cu Răzvan Simion, co-prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. În iulie 2020 aceștia au anunțat că se despart, iar de atunci Lidia s-a axat mai mult pe cariera ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: