Redactia.ro
Home » Monden » Fuego, urare emoționantă pentru mama sa cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Cine este femeia care i-a dăruit viață artistului

Fuego, urare emoționantă pentru mama sa cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Cine este femeia care i-a dăruit viață artistului

GALERIE FOTO (2)

Fuego se bucură de multă împlinire pe plan profesional, fiind un artist îndrăgit de românii de pretutindeni. Muzica lui a ajuns la sufletele oamenilor, iar ei l-au răsplătit în schimb cu iubire și admirație, de care se bucură încă de când a debutat în industria muzicală. Toate acestea i se datorează persoanei care l-a susținut la orice pas, mama lui, căreia i-a dedicat un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.

Paul Surugiu, cunoscut publicului după numele său de scenă Fuego, s-a născut în Turda, într-o familie iubitoare. Eugenia și Ion Surugiu i-au oferit fiului lor o creștere aleasă, iar el a devenit un bărbat demn de admirație. Cu mult bun simț și cu un suflet cald, a ajuns prin intermediul muzicii sale să câștige dragostea publicului din România.

Fuego, urare emoționantă pentru mama sa cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Cine este femeia care i-a dăruit viață artistului

Pentru artist, familia a reprezentat mereu locul în care și-a găsit liniștea. Ziua mamei lui a fost ocazia perfectă să-și exprime recunoștința și dragostea. Deși la mulți kilometrii depărtare de cea care i-a dat viață, Fuego i-a transmis un mesaj emoționant.

„Azi este ziua mamei mele! Ce mare bucurie să o știu aproape de mine, sănătoasă, cu umorul la purtător și cu sensibilitatea ei! Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest!”, a început artistul.

În această zi deosebit de specială pentru mama sa, Fuego și-a dorit să- mulțumească și s-o portretizeze în fața urmăritorilor săi exact așa cum este ea: un suflet bun, mereu cu zâmbetul pe buze.

„Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie! Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Ii doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea!”, a mai scris Paul Surugiu.

Mama lui Fuego a făcut multe sacrificii pentru fiul său

Eugenia Surugiu a fost cea care l-a ghidat pe Paul la fiecare pas și a făcut orice i-a stat în putere să-l ajute să cunoască succesul. Cum numai o mamă este capabilă, a făcut sacrificii și i-a oferit cea mai bună educație, iar el îi este nespus de recunoscător pentru aceste eforturi.

„Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață!”

Pentru mult timp, s-a crezut că mama lui Fuego este minunata Irina Loghin, cu care a colaborat pe plan artistic. Cei doi au lucrat împreună la proiectul „Mama și fiul”, de unde s-a și născut ideea că ar fi înrudiți. Cântărețul a considerat o mare onoare faptul că o asemenea maestră a muzicii populare a fost considerată mama sa, însă întotdeauna și-a dorit ca admirația pentru tot ceea ce este el să fie îndreptată spre părinții săi, în special către Eugenia Surugiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: