Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy riscă să ajungă în spatele gratiilor dacă nu respectă decizia magistraților. Fiul muzicienilor este „certat” cu legea

Fulgy riscă să ajungă în spatele gratiilor dacă nu respectă decizia magistraților. Fiul muzicienilor este „certat” cu legea

Fulgy

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Nu cu executare, ci cu suspendare. Fiul muzicianilor este obligat să decizie decizia judecătorilor și va munci o perioadă în folosul comunității pentru a-și ispăși pedeapsa. Ce riscă Fulgy dacă nu respectă decizia magistraților.

Ce se va întâmpla dacă Fulgy refuză să respecte decizia magistraților

Fulgy, fiul muzicienilor, s-a făcut remarcat în spațiul public pentru talentul muzical pe care îl are la pian, dar și prin elemente mai puțin plăcute: ne referim la problemele cu legea pe care le-a avut. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie și este obligat să efectueze muncă în folosul comunității, conform deciziei judecătorilor.

Dacă nu va respecta hotărârea magistraților, atunci pedeapsa cu suspendare s-ar putea transforma, cu ușurință, într-una cu executare, subliniază avocatul Adrian Cuculis.

„Este vorba despre o sentință de doi ani de zile de închisoare cu suspendarea executării pedepsei și așa a rămas și după apelul făcut.(…) Este obligat să se deplaseze la Serviciul de Probațiune, să anunțe schimbarea locuinței.

Sunt și 60 de zile de muncă în folosul comunității obligatorii. Dacă nu prestează munca în folosul comunității se transformă în executare pedeapsă”, a declarat Adrian Cuculis, conform Wowbiz.ro. 

Margherita de la Clejani, probleme cu legea

În plus, pe perioada pedepsei, Fulgy va avea o serie de drepturi restricționate: el nu va putea avea o funcție publică și nici nu va avea dreptul să fie ales pentru o funcție publică. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani va fi obligat să achite și cheltuielile de judecată. Suma care urmează să fie plătită este una modică pentru Fulgy: 400 de lei.

Și fiica artiștilor a avut mici probleme cu legea. După ce ar fi consumat substanțe interzise, Margherita s-a urcat la volanul mașinii sale și a produs un accident în Capitală. Solista a infirmat că se afla sub influența stupefiantelor și a susținut public un discurs care a ajuns viral în social media, în care a vorbit despre responsabilitate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: