Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy trebuie să revină de urgență în România. Ce se întâmplă cu fiul Clejanilor

Fulgy trebuie să revină de urgență în România. Ce se întâmplă cu fiul Clejanilor

Fulgy trebuie să revină de urgență în România. Ce se întâmplă cu fiul Clejanilor

Fulgy, fiul celebrilor artiști Viorica și Ioniță de la Clejani, se confruntă cu necesitatea imperativă de a se întoarce în România din cauza unor probleme nerezolvate din trecut. După o perioadă marcantă de schimbări și reorientări personale, inclusiv renunțarea la consumul de substanțe interzise și mutarea în Dubai pentru studii, trecutul îl forțează să revină.

Fulgy trebuie să revină de urgență în România

Fulgy a ales să urmeze în Dubai un program educațional în domeniile video și muzică de film, dornic să-și consolideze pasiunea pentru arte printr-o formare profesională de înalt nivel. Având în vedere talentul său muzical recunoscut și numeroasele premii obținute, decizia lui de a se muta a fost susținută de întreaga familie.

„Despre fiul meu s-a scris numai de rău, dar nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat, a studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film.

Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni din lume. Fulgy are auz absolut, a trăit și a învățat de la mari muzicieni. Cursurile durează trei ani, va locui acolo, în acest timp. Viorica se bucură enorm, mai ales că a fost alegerea lui să plece în Dubai”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru playtech.ro.

Cu toate acestea, începutul anului l-a surprins cu o cerință urgentă de a se întoarce în România, din motive legate de un tratament medical necesar pentru problemele sale anterioare cu drogurile. Autoritățile doresc să se asigure că Fulgy și-a rezolvat complet această problemă, prin urmare, trebuie să se supună unor verificări medicale suplimentare în țară.

Ce se întâmplă cu fiul Clejanilor

Avocatul implicat în caz a explicat că situația lui Fulgy derivă dintr-un dosar penal anterior și o condamnare care impune respectarea unui tratament specializat. Expertiza medico-legală va determina dacă este necesară continuarea tratamentului. Fulgy este astfel obligat să respecte aceste indicații și să se prezinte la fiecare convocare, pentru a evita agravarea situației sale legale.

„Este o situație ingrată, mai rar întâlnită. Cu siguranță, această chestiune provine din dosarul penal pe care l-a avut, acea condamnare penală pe care a avut-o, din care una din interdicțiile pe care le-a avut a fost acel tratament medical sau de specialitate cu privire la consumul de droguri.

Dumnealui trebuie să respecte această măsură ce a fost aplicată de instanța de judecată, trebuie să se dispună în cauză sau se va dispune în cauză o expertiză medico-legală, care să ne spună foarte clar dacă tratamentul medical mai trebuie urmat sau nu.

Aici poate să fie vorba de o măsură de siguranță sau să se renunțe la acel tratament medical, care nu mai trebuie urmat, dar asta se face în urma unei expertize medico-legală. Așa prevede procedura, este o chestiune mai rar întâlnită”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

În paralel, Margherita, sora lui Fulgy, se confruntă cu propriile provocări în afaceri, dar primește sprijin necondiționat din partea părinților, care o încurajează în demersurile ei profesionale și personale.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: