Redactia.ro
Home » Știri » Funcția WhatsApp pe care toți utilizatorii și-au dorit-o este acum disponibilă! Numărul tău de telefon poate fi ascuns

Funcția WhatsApp pe care toți utilizatorii și-au dorit-o este acum disponibilă! Numărul tău de telefon poate fi ascuns

Schimbare majoră pe WhatsApp! Funcția pe care o aștepți de ani de zile

WhatsApp testează periodic noi funcții în aplicația de chat, fie la intervale de câteva zile, fie săptămânal. Aceste actualizări aduc îmbunătățiri variate, de la mici ajustări până la modificări care sunt de un real ajutor utilizatorilor. Iată cea mai nouă modificare adusă de către WhatsApp.

WhatsApp face noi modificări importante. Toți utilizatorii trebuie să știe asta

În prezent, cea mai recentă opțiune testată în versiunea beta a WhatsApp se încadrează în a doua categorie. Aceasta este o măsură de  securitate care permite utilizatorilor să împiedice dezvăluirea numărului tău de telefon către toți membrii unui grup.

În funcție de modul în care a fost creat un grup pe WhatsApp, numărul tău de telefon poate fi expus în mod frecvent. În momentul în care reacționezi la mesaje sau participi la discuții, numărul tău de telefon este afișat în mod inevitabil. Potrivit informațiilor furnizate de WABetaInfo, în viitor acest lucru nu va mai fi un comportament implicit al aplicației, conform funcției „phone number privacy” disponibilă în versiunea beta a aplicației de chat.

Odată ce această nouă funcție este activată, numărul tău de telefon va fi accesibil doar administratorilor grupului și persoanelor care te au în lista lor de contacte. În teorie, se lucrează la această opțiune de ceva timp, iar acum este disponibilă pentru publicul larg înscris în programul beta al WhatsApp. În câteva zile dacă îți instalezi cea mai recentă versiune a aplicației, vei avea și tu acces la această funcție.

Această modificătile în setările de securitate ar putea suscita un interes și o deschidere mai mare din partea utilizatorilor către grupurile de WhatsApp. Mulți utilizatori evitau sau se abțineau să participe la discuții pentru a nu dezvălui numărul lor de telefon și pentru a evita să fie deranjați cu mesaje nedorite. Cu noua opțiune, pe care ar trebui să o găsești în setările aplicației, tu decizi cât de transparent vrei să fii cu datele tale de contact.

Cine este fondatorul WhatsApp. S-a îmbogățit peste noapte după ce a vândut platforma

Fondatorul WhatsApp, ucraineanul Jan Koum, a îngroșat rândurile miliardarilor îmbogățiți de internet, după încheierea tranzacției de 19 miliarde de dolari prin care Facebook-ul lui Mark Zuckerberg a preluat aplicația care permite trimiterea instant a mesajelor. În schimb pentru cedarea aplicației WhatsApp, Koum a primit mai multe beneficii de ordin financiar și nu numai.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: